| OrochiFan a întrebat:

Heyy cum se termina naruto? cine moare, cines impreuna, etc. funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei...nu stiu ce sa zic...pe mine ma intereseaza mai mult shippuden, am citit putin cate putin si din manga, dar sincera sa fiu, cam difera nitel de anime, cica in manga sasuke o sa fie cu sakura dar in anime cica mor impreuna sau alte ipoteze, care mai rau te vor deruta, deci deocamdata nu s-a terminat anime-ul si nu stim inca precis, ci doar ipoteze, inchipuri si chestii de genul asta, desi pe mine ma enerveaza la culme faptul ca unii zic ca autorul nu se bazeaza pe romantism, insa atunci dc a creat atata comfuzie, nu stiu sakura i-a zis lu sasuke ce simte, sai i-a zis lui ino ca e frumoasa ( cel putin asa am auzit ), shikamaru si temari e putin cam evident ca ceva se intempla intre ei, hinata ii spune lui naruto ca il iubeste si autorul spune ca nu vrea romantism si ce o sa faca o sa lase totul asa? oricum sunt sigura ca sfarsitul v-a fii unul grozav SPER, shippuden ne-a rezervat pana acum muuulte surprize. Sper ca te-am ajutat si nu te-am derutat mai mult : by LARISSA

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce sezon e?

| IchigoWolf a răspuns:

Naruto e terminat, cu 220episoade.In ultima parte, Naruto se duce sa se antreneze cu Jiraiya pentru 2 ani si jumatate, ca sa devina puternic si sa il poata salva pe Sasuke.Sasuke se antreneaza cu Orochimaru, iar Sakura cu Tsunade.Asa se termina.

Insa continua in Naruto Shippuuden, cand Naruto se intoarce in sat la 2ani si jumatate.Are 196ep in acest moment, si apare cate unul in fiecare joi.Cine moare...In Naruto nici un personaj important, si de asemenea nici un cuplu.Naruto nu e axat INCA pe cupluri ori relatii. In Shippuuden vor murii 3 personaje importante, si anumiti ticalosi.
Sper ca te-am ajutat happy

| OrochiFan explică:

Paii in shippuden

| Al3xandru_9065 a răspuns:

Naruto si fata aia o sa fie impreuna si sasuche o sa moara in lupta cu ala rau dar vor murii si ticalosii iar naruto se va antrena cu Tnsedade vor triumfa nici un cuplu nu va muri dar nici nu va mai fi

Naruto o sa ajunga cel mai bun luptator o sa triumfe printe toti cei mai buni iar Sasuche a facut o miscare pentru a parea mort oarecum el invie Naruto si Sasuke o sa fie cei mai buni prieteni si cei Mai Buni profesori de arte martiale

Clanul Frunza va domina va fi cel mai puternic clan dar va muri conducatorul...
Sper ca te-am ajutat
Naruto o sa inceapa din nou din vara

Funda