| sara2523 a întrebat:

Heyyy TPU! Stie cineva cand va avea loc premiera telenovelei "Corazon Indomable" (cu Ana Brenda Contreras si Daniel Arenas) in Romania? Si inca ceva: despre ce este vorba? Va multumesc! Funda

4 răspunsuri:
| fllu07 a răspuns:

Sper sa nu inceapa niciodata. nu-i timp de telenovele. intelegi tu ideea big grin
si in plus daca vrei iti zic eu despre ce ii vorba: un el si ea se casatoresc in ep 1 apoi divorteaza si pe parcursul filmului se tot cearta, dar ei se iubesc cica, si mai apare una embarasada, mai apare un viol, un omor, o rapire, sa fie filmul palpitant, apoi cei doi ce "se iubesc" se mai culca de vreo 2 ori impreuna desi sunt casatoriti cu altcineva, si apoi ultimul episod ii ceva spumos cu ceva urmarire, cu crime politie si ceva palpitant, apoi cei doi din primul episod se recasatoresc. si gata.atat.

| CorneliaC a răspuns:

Corazon indomable este un remake al telenovelei Marimar cu Thalia, si apropo Corazon indomable este cea mai urmarita telenovela in Mexic in prezent, are un mare succes, mie imi place la nebunie, jur happy. Una dintre cele mai tari telenovele pe care le-am urmarit vreodata in vata mea!