| SpreBalcani a întrebat:

Hi! 1. Ce seriale sunt foarte bune ce cuprind iubire intre adolescenti, party-uri-din astea cum ar fi skam?
2.Toate serialele de alta categorie (sa nu fie cu vampiri, ca nu-mi plac) care vi s au parut f bune gen prison break, GOT-cu rasturnari de situatie care sa iti capteze atentia.
O sa dau fundă pentru. cel mai coerent, bun si complex raspuns.

Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

1)13 Reasons Why,Clique,PLL,Gossip Girl,The O.C., SKins, Finding Carter, Jane By Design, Love Child
2)The Night Of, The Divide (2014),Rectify,Breakout Kings//Frontier, Vikings, Merlin, Legend Of The Seeker, Camelot, The White Queen, The Musketeers, The Pillars Of The Earth (miniserie), Outlander

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Gossip girl
The handmade`s tale
Damien
13 reasons why
the 100
American gods
Stranger things
ORphan black
Riverdale

| Sn4k3 a răspuns:

1. BMS
2. Lost

| helentpu a răspuns:

1. Gossip Girl, Pretty Little Liars (foarte captivant, adolescenți, mister, crimă), Jurnalele lui Carrie ( dar l-au anulat, are doar 3 sezoane, mie mi-a plăcut mult ), Teen Wolf (dar e cu vârcolaci-adolescenți și tot felul de chestii).
2. Lost ( genial, cu naufragiați, chiar e gen Prison ), The 100 ( despre supraviețuire, tot genial, ft captivant ), How to get away with murder ( crimă, suspans ). Lost e ft ft ft bun.

| Anonima7880 a răspuns:

13 reasons why, momentan are doar sezonul 1 la anul viitor însă fie și sezonul 2, îți spun eu e super serialul❤️

| Viziru_Bogdan_1994 a răspuns:

Mie The Flash si Teen wolf mi sau parut 2 seriale foarte bune si se incadreaza in mare parte in ambele tale cerinte