| winchesters a întrebat:

Hi all!:*
Am si eu o intrebare in legatura cu sezonul 2 din The vampire diaries!
Deci, cine crede. ti ca va ramane pana la urma cu Elena?
Si ce se v-a intampla cu Katherine?
Cel mai bun rasp primeste funda!:*

Răspuns Câştigător
| tralala_9688 a răspuns:

Nu stiu daca ai vazut trailer pentru sezonul 2, dar lucrurile o cam i-au razna.Revenirea lui Katherine dupa parerea mea era inevitabila si sunt sigura ca va dori sa ii aiba pe fratii Salvatore cu orce pret, probabil Damon va cadea in capcana, dar Stefan nu cred.Revenind la intrebarea ta eu zic ca prietenia Elenei pentru Damon ne poate surprinde, dar iubirea pentru Stefan sigur ramana intacta. Mie personal imi place mai mult Damon, dar...

6 răspunsuri:
| Th3eo a răspuns:

Eu as vrea sa ramana cu damon (i love this guy) dar nu credsadbig grin

| winchesters explică:

Dap si eu sper sa ramana cu Damonbig grin. love struck

| ChristinaO a răspuns:

De fapt, eu stiam ca stefan o sa fie vrajit de katherine, si o sa se intoarca la ea, in timp ce damon urmareste sa o omoare(din cauza faptului ca l-a lasat sa creada ca e inca in cripta aia). cat despre relatia elenei cu stefan, aceasta cica se va strica, si ea va ramane cu damon.ar fi tare, dar ce va fi...nu se stie. vom vedeahappy

| AngoOra a răspuns:

Intoarcerea lui Katherine va intra in triunghiul amoros dintre Elena – Stefan – Damon. Cel mai afectat de venirea ei va vi…Stefan care, se pare ca mai are sentimente pentru ea si daca tot vorbind de sentimente, Elena isi va da seama ca ce simte ea pentru Damon nu este doar prietenie...si cei doi(elena si damon) vor fi impreuna…(only me are dreptate)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Damon va ramane cu elena, katherine va muri, iar stefan va ramane singura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...ar fi frumos sa raman damon cu elena dar saracul stefan...