| F4r4Num3 a întrebat:

Hi!
Asta nu-i o întrebare e mai mult o rugăminte.
Aș vrea să îmi recomandați și mie ceva anime-uri pe genul Action-Romance sau macar ceva Sci-Fi. Nu e nici o problemă dacă nu e subtitrat în română, sa fie în engleză doar. Nu suport seriile dublate în engleză, mă fac să mă simt ciudat... nu știu cum, dar așa se întâmplă de fiecare dată.

Link profil MAL(cam toate seriile de la plan to watch îs văzute, mi-a fost silă să le pun la completed):
https://myanimelist.net/profile/The_BossMan_RO

P.S. Urăsc seriile Harem și nu îmi prea place genul ecchi. (Mai bine spus urăsc și nu îmi plac seriile cu Mild-Nudity).

14 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Atunci ai vrea niște hentai? rolling on the floor

| F4r4Num3 explică (pentru Catrice):

Nuuuu în nici un caz... =]]]]]

| Catrice a răspuns (pentru F4r4Num3):

sad păcat.
Nu-mi amintesc sa fi văzut pe lista Kabaneri. Nu e cine știe ce romance, da' e fain.
Ar mai fi si majestic prince, da' nu stiu daca o să-ți placa.

Mersi mult! Chiar acum le-am pus la "Plan to Wacth".

Ambele par interesante.

Mai zic daca îmi mai amintesc, desi fix d-astea romantice nu prea vad laughing
Mai văzusem anul trecut unul nu mai știu exact da' stiu ca incepea ceva gen meiji Tokyo era parcă.

Nici eu nu sunt fanul Romance-ului simplu, mi se pare o prostie...

BTW, nice poza de la profil, Shuu Ouma din Guilty Crown, right?
Mi-a placut anime-ul, dar... prostesc final dupa parerea mea.

Eh macar toți o supraviețuit. Ma rog pe ideea ca se sacrifica unul pentru întreaga omenire.

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Buna! Eu iti recomand din ce am vazut eu si mi-au placut foarte mult urmatoarele...
-Hunter x Hunter(nu este romance,dar are actiune din plin,suspans,pur si simplu ador acest anime,preferatul meu este Hisoka).
-Death Note(suspans, thriller psihologic)
-Death Parade(supeeeerrrrr)
-Nanatsu No Taizai(actiune, suspans, romance)
-Kamisama Kiss(ador acest anime efectiv, are 2 sezoane plus 5 OVA-uri, aici OVA-urile sunt o continuare dupa sezonul 2).
-Vampire Knight(si acest anime imi place foarte mult,dupa cum se vede am si poza de profil cu Yuki si Kaname).
-Elfen Lied(are o poveste interesanta,iar opening-ul il am ringtone pe telefon happy )
-Devil s Line(si acesta e bun)
-Itazura Na Kiss(ma enerveaza putin personajul feminin ca nu are deloc stima de sine,o sa afli tu de ce daca il vei urmari,e interesant oricum).
-Erased(foarte foarte interesant, dar nu vreau sa iti dau spoiler)
-Orange
-School Days
-Attack on Titan
-Kimetsu no Yaiba
-Violet Evergarden
-Kuroshitsuji(il ador pe Sebastian)
Si mai am inca foarte multe, dar dupa ce le urmaresti pe acestea, iti ofer un alt top sau te poti uita la raspunsurile date de mine in legatura cu anime-urile, unde am oferit mai multe sugestii.
Vizionare Placuta!

| F4r4Num3 explică (pentru GiorgianaGiorgi):

Mersi, dar daca iti spun ca din tot ce ai recomandat e decat o serie pe care n-am vazut-o nu ma crezi.

Asta a fost motivul pentru care am decis sa las link la profilul de pe MAL ca sa scutesc pe cineva sa scrie atata pentru nimic =[.
Sorry!

| Bot_Alin_1992 a răspuns:

Eu nu prea urmăresc romance, dar am văzut un sci fi pe minimax acum 2 luni. Se numește Voltron: apărătorul legendar. Are și părți mai romance și ți-l recomand cu plăcere chiar și dacă finalul e puțin gay.

| F4r4Num3 explică (pentru Bot_Alin_1992):

L-am văzut acum ceva vreme, oricum mulțumesc!

| F4r4Num3 explică (pentru Bot_Alin_1992):

Mersi pentru link, dar ști care e acum problema? Din alea 15, 13 is văzute.

Să văd cum is alea 2 care au rămas, mersi din nou!

| Bot_Alin_1992 a răspuns (pentru F4r4Num3):

Cu plăcere!