| Maymuthinka a întrebat:

HI! AZI(14.03.2011) s-au difuzat noile episoade din Nini(serial pe Disney Channal). Eu l-am ratat.Imi puteti spune ce s-a intamplat?

Răspuns Câştigător
| Rooooooooooxi a răspuns:

Pai cum bine stiai nini si ambasadorul au iesit la o cina romantica in ambasada dar angajatii au venit mai devreme si i-au prins cand vroiau sa se sarut iar si celina era acolo si pentru a scapa usor au spus ca cina era defpt pe nicolas care era la baie si care s-a intors dupa ce a plecat nini. celina ii tot punea intrebari lu tomas despre ce era aia dar tomas nega faptul ca el iesea cu nini.despre martin si sofia ei au aparut in afise la gara dar si intr-o poza in revista care a ajuns la ambasada iar martin face orice ca revista sa nu ajunga la tomas.chama nu vrea sa o bage deloc in seama pe cici de cand el este cu zoe. celina apus-o pe adelfa sa caute prin lucrurile lui nini si sa gaseasca orice ar fi legat de ea (vrea sa ii gaseasca punctul slab). tomas o suna pe nini si ii spune ca vrea sa o vada.a! a uitat sa iti spun ca inainte ca nicolas s vina la ambasada el vb cu viki si ii vede sebastian apoi viky si seba se cearta dar se si impaca iar ca nicolas sa si potoleasca fanele se da drept iubita lui carmen.in episodul de maine tomas o pune pe nini sa gateasca pentru el, cancelar si pentru 2 japonezi mancare japoneza dar ea nu stie si da totul peste cap o sa vezi
sper ca te-am ajutat
pa-pa

3 răspunsuri:
| xPinkSunShine a răspuns:

Pai,nimic interesant.Doar faptul ca : Nini era cu Tomas si apoi toti angajatii impreuna cu Celina i-au prins pe Nini si pe Tomas impreuna.Dar, Nini le-a spus tutoror ca de fapt ambasadorul il asteapta pe Nicolas.Si asa au scapat din problema.
Asta a fost tot.In rest, mai nimic.Au aparut poze in reviste si pe strada cu Martin si Sofia (pozele de la parada aia sau ce o fi unde s-au inscris ei). Atat. happy

Sper ca te-am ajutat!
Pa, pa!

| ionela_7741 a răspuns:

Nu s-au intamplat prea multe doar ca tomas a aflat de pozele care le-a facut martin cu sofia la casting, sebastian ia vazut pe vicki si nico imbratisandu-se apropo de nico a reusit sa scape de admiratoarele lui deoareca cand ele au reusit sa intre in ambasada, carmen ca sa-l scape le-a spus fetelor ca ea este noua iubita a lui nicolas si atunci au plecat toate si asa carmen a inceput sa-i scoata ochii lui nico cum ca lar fi salvat de nebune si acum el ii este dator, a vrut sa-l sarute binenteles nicolas a refuzato si atunci carmen a inceput sa-i spuna (profitand de faptul ca nicolas a spus mai inainte ca are probleme cu memoria ) ca el a mai sarutato pe ea inainte ba chiar ca o urmarea prin abasada (si binenteles ca nicolas stia foarte bine ca nu a fost asa) si nestiind ce sa mai faca findca carmen vroia sa-l sarute a inceput sa se faca ca-i revine memoria laughing a inceput sa tremure si sa dea din cap si spunea ca : imi amintesc tot imi amintesc ca este un mos craciun imi amintesc de lupe angel horacio, si apoi spune carmen: si de saruturile noastre iti amintesti? nico: da, care nu au existat!
s-au certat dupa care s-a terminat

| Alecsandra200 a răspuns:

Buna!

Pai nini isi continua cina romantica cu tomas si atunci a intrat selina si ceilalti servitori[horacio anhel si lupe...] si au intrebat ce se intampla si nini a zis ca a pregatit o cina pentru nicolas si tomas de aici incepe tot scandalul [nini merge si se schimba si tomas vrea sa o vada]! Iar lola si pretenul ei[nu stiu cum il cheama am uitatbatting eyelashes] au mers langa o gara si acolo erau afisate vreo 5 postere mari cu martin si cu sofia iar acasa sisi primeste o revista de modeling unde apare si martin si sofia apoi le arata lui frateso si bunicului gomez iar martin merge dupa revista si pe urma de fapt in episoadele urmatoare vei vedea ca ii arata revista si iarasi apare un mare conflict intre ei pentru ca tomas nu stie de ce a falsificat semnatura luisad! Poti urmari de LUNI-JOI ora19:30![sper sa intelegi cevasad]