~Twilight(cele 3 parti)
~The Vampire Diaries
~Vampire Knight
~True Blood(2008)
~Underworld(cele 3 parti)
~Blade II (2002) si Blade Tirnyty (2004) si Blade (1998)
~Dracula(sunt multe filme super 1931, 2006, 2005, 2000, 1995, 1992)
~Lesbian Vampire Killers(2009)
~The Vampire Lovers(1970)
~Vampires(1998)
~Shadow of the Vampire(2000)
~Bloodrayne(2005)
~Blood:The Last Vampire(2009)
~Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994)
Sper ca te.am ajutat:*
Mky:]
Serialul :the vampire diaries poti sa te uiti, e foarte interesant.
filmul : twilight cele 3 parti.
Filme nu stiu, dar iti recomand romanul Casa Noptii de PC Cast si Kristin Cast.Au aparut primele 4 volume(absolut geniale) mai sunt 4 de aparut:X. Oricum daca gasesti ceva filme sa-mi zici si mie daca vrei, pentru ca si mie imi plac.
Pai presupun ca ai vazut twilight incarca serialul: The vampire diaries e fain...
Iti recomand : Underworld (2003), Underworld – Evolution (2006), Underworld – Rise of the Lycans (2009).
Daca nu ai vazut deja Saga Amurg [Amurg, Luna Noua, Eclipsa] incearca serialul The Vampire Diaries [Foarte foarte taree=p~], True Blood, Valemont [pe MTV vineri la 22:30], Interviu cu un vampir, si mai sunt multe multe altele. Sper ca te-am ajutat!
Kizzy eu tias recomana twilict saga e cu vampiri si am 5 pasi pentru tine 1 aprindeti candelute 2 amesteca singe par apa 3 spune incantatia magic magic enter unto me vampire transformation is what is shall be bring me da powers bring me the feling bring me what i desire so mote it be. 4 repeta incantatia si toarna sangele par si apa pe foc la versul so mote it be si 5 hranestete odata la 12 ore in fiecare zi caci vei deveni vampir si altfel simturile de vanatoare se pot activa si poti ataca pe oricine dar iti trebuie o noapte cu luna plina altfel nu merge si punct.