Parerea mea este ca Shilpa este sora vitrega a Riddhimei, pe calea tatalui biologic al lui Rids, nu se uita la Dr. Shashank in acea poza ci la Rids. Ea nu a fost adoptata de acesta. Scopul ei este sa isi castige sora de care a stat departe atatia ani. Shilpa si Armaan nu vor fi niciodata impreuna, iar Armaan nu o va uita niciodata pe Riddhima, de aceea Shilpa se decide sa paraseasca Sanjeevani.
Si cam peste cate episoade(incepand de azi) va afla Ridhima ca Shilpa e sora ei? Si Shilpa de ce asteapta de ce nu-i zice odata?
Si eu sunt curioasa sa aflu, se pare ca Shilpa si Ridhima sunt surori dar nu inteleg dar nu prea inteleg, poate ca Shilpa e adevarata fiica a lui Shashank caci din cate stiu eu Ridhima e cea adoptata
Poate,asta ma intreb si eu ...Ar fi frumos, dar dr. Shashank n-ar fi amintit nimic de o fiica disparuta ori ceva de genul... Poate a avut-o in grija pe cand era mica, caci dupa cate vad inteleg ca nu a avut parinti.Dar in fine.De abia astept sa vad episodul de maine.
Silpha se indragosteste de Arman dar dupa aceia afla despre Riddihma si Arman dar ea tot spera sa o uite dar Arman nu o uita si Silpha pleaca de la Sanjevani.Nici eu nu am prea inteles am cautat peste tot si peste tot scria ca Silpha este sora pe jumatate a riddihmei cred ca vitrega sau nu stiu si eu sunt curioasa la fel ca voi.Este super tare filmul acesta
Daca sunteti curioase, puteti sa scrieti pe youtube dill mill gayye... sunt toate episoadele...si cautati episodul asta.Bafta!