| Ryuuzuka a întrebat:

Hi! Pentru cei care se uita la "Intalnirea inimilor".Ce se intampla cu Shilpa? De ce se uita mereu la poza cred ca a doctorului Shashank.Cumva nu avea parinti si a fost adoptata de catre acesta? Care este scopul ei? Spune ca venirea ei la Sanjeevani ar avea un scop. Asta pentru cei care l-au mai vizionat.Vor fi oare Armaan si Shilpa impreuna? Si inca ceva cum o va uita Armaan mai repede pe Ridhima?

Răspuns Câştigător
| lilicutza0009 a răspuns:

Parerea mea este ca Shilpa este sora vitrega a Riddhimei, pe calea tatalui biologic al lui Rids, nu se uita la Dr. Shashank in acea poza ci la Rids. Ea nu a fost adoptata de acesta. Scopul ei este sa isi castige sora de care a stat departe atatia ani. Shilpa si Armaan nu vor fi niciodata impreuna, iar Armaan nu o va uita niciodata pe Riddhima, de aceea Shilpa se decide sa paraseasca Sanjeevani.

| Ryuuzuka explică (pentru lilicutza0009):

Si cam peste cate episoade(incepand de azi) va afla Ridhima ca Shilpa e sora ei? Si Shilpa de ce asteapta de ce nu-i zice odata?

5 răspunsuri:
| analoveskorea a răspuns:

Si eu sunt curioasa sa aflu, se pare ca Shilpa si Ridhima sunt surori dar nu inteleg dar nu prea inteleg, poate ca Shilpa e adevarata fiica a lui Shashank caci din cate stiu eu Ridhima e cea adoptata

| Ryuuzuka explică (pentru analoveskorea):

Poate,asta ma intreb si eu thinking ...Ar fi frumos, dar dr. Shashank n-ar fi amintit nimic de o fiica disparuta ori ceva de genul... Poate a avut-o in grija pe cand era mica, caci dupa cate vad inteleg ca nu a avut parinti.Dar in fine.De abia astept sa vad episodul de mainewinking.

| ana5 a răspuns:

Silpha se indragosteste de Arman dar dupa aceia afla despre Riddihma si Arman dar ea tot spera sa o uite dar Arman nu o uita si Silpha pleaca de la Sanjevani.Nici eu nu am prea inteles am cautat peste tot si peste tot scria ca Silpha este sora pe jumatate a riddihmei cred ca vitrega sau nu stiu si eu sunt curioasa la fel ca voi.Este super tare filmul acesta

| alexandra281099 a răspuns:

Daca sunteti curioase, puteti sa scrieti pe youtube dill mill gayye... sunt toate episoadele...si cautati episodul asta.Bafta!