| AlexPetrov a întrebat:

Am si eu o intrebare despre serialul "The Vampire Diaries " ma tot amageste gandu ca Stefan nu isi va recapata umanitatea... Va rog dativa cu parerea daca isi va recapata umanitatea si va fi din nou bun. Funda cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| mariacris98 a răspuns:

Eu cred ca si-o va recapata. Consider ca aceasta este doar o masca, iar sub ea se ascunde adevaratul Stefan. Cred ca nu si-a pierdut niciodata umanitatea si face aceste lucruri doar pentru a o proteja pe Elena, intr-un fel. Si sper sa-si revina pentru ca inca o iubeste enorm pe Elena si nu a incetat niciodata sa o iubeasca, chiar daca sustine contrariul.

3 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Din cate am vazut in ultimul episod, Stefan inca o mai iubeste pe Elena deci cred ca exista o sansa destul de mare 'sa revina la normal'
Scopul lui este eliminarea lui Klaus dar nu cred ca o sa moara prea curand.pentru ca din cate vad Klaus se ataseaza de Caroline.
Daca stam sa ne gandim, Stefan nu si-a pierdut umanitatea.l-a salvat pe Damon de hibrizi ultima oara.Cred ca pur si simplu s-a distantat de Elena si ceilalti tocmai pentru a nu-i oferi lui Klaus un avantaj. happy

| BlueBird05 a răspuns:

Eu cred ca va deveni din nou bun. A mai fost odata atras de pofta de sange si si-a revenit. Iar daca si Elena este alaturi de el, pot trece peste orice obstacol!happy

| KaylaSlvt a răspuns:

Isi va reveni sigur. mi`e frica insa ca elena va fugi din nou in bratele lui cand va veni acel moment. she`s meant to be with damon sad