Eu cred ca si-o va recapata. Consider ca aceasta este doar o masca, iar sub ea se ascunde adevaratul Stefan. Cred ca nu si-a pierdut niciodata umanitatea si face aceste lucruri doar pentru a o proteja pe Elena, intr-un fel. Si sper sa-si revina pentru ca inca o iubeste enorm pe Elena si nu a incetat niciodata sa o iubeasca, chiar daca sustine contrariul.
Din cate am vazut in ultimul episod, Stefan inca o mai iubeste pe Elena deci cred ca exista o sansa destul de mare 'sa revina la normal'
Scopul lui este eliminarea lui Klaus dar nu cred ca o sa moara prea curand.pentru ca din cate vad Klaus se ataseaza de Caroline.
Daca stam sa ne gandim, Stefan nu si-a pierdut umanitatea.l-a salvat pe Damon de hibrizi ultima oara.Cred ca pur si simplu s-a distantat de Elena si ceilalti tocmai pentru a nu-i oferi lui Klaus un avantaj.
Eu cred ca va deveni din nou bun. A mai fost odata atras de pofta de sange si si-a revenit. Iar daca si Elena este alaturi de el, pot trece peste orice obstacol!
Isi va reveni sigur. mi`e frica insa ca elena va fugi din nou in bratele lui cand va veni acel moment. she`s meant to be with damon
Cristian0002 întreabă: