Pai...
-damon este injunghiat incercand sa o apere pe elena
-manson devine varcolac intr-o noapte cu luna plina si incearca sa o muste pe caroline, si tyler il descopera
-elena, alaric si damon au plecat sa caute informatii despre familia Lokwood la biroul lui isobel
-damon si elena se cearta, relatia de prietenie dintre ei sfarsind urandu-se unul pe altul
-caroline il musca pe matt, acestia intr-un final despartinudu-se din cauza lu amy care flirta cu matt
-stefan incearca sa o invete pe caroline sa supravietuiasca fara sa se hraneasca cu sange uman
-rin si jenna se saruta si cred ca vor ramane impreuna
cam atat imi aduc aminte...scz pentru greselile de scriere :X
Http://www.serialepe.net/2010/04/vampire-diaries-serial-online-gratis.html aici sigur afli.
Aa Pai Caroline il ataca pe Matt dar Stefan o impiedica sa il omoare si ea isi da seama ce a facut, apoi ii sterge memoriile lui Matt iar din pacat la sfarsitul episodului se despartesc.
Elena, Damon si cu Rick (prof. de istorie) merg sa caute informatii in vechiul birou a lui Isobel si afla diverse legende despre varcolaci si ca muscatura lor ar fi fatala pentru vampiri.
In acea noapte fiind luna plina, unchiul lui Tylor Lockwood se transforma in varcolac si ii ataca in padure pe Stefan si pe Caroline, dar Tylor era si el acolo si cand "lupul" il vede, fuge de acolo iar mai tarziu Tylor afla ca era unchiul lui.
Chiar la sfarsit Katerine apare in camera lui Caroline zicandu-i ca vor face o echipa minunata impreuna. aa si am uitat sa iti zic ca la inceput Bonnie vrajeste un inel pentru. Caroline pentru. ca aceasta sa poata iesi in lumina soarelui.
Damon tot incearca sa se reimprieteneasca cu Elena, recunoscandu-i chiar ca atunci cand "l-a omorat" pe Jeremy nu stia ca el purta acel inel, asa ca Elena ii zice ca nu vor mai fi niciodata prieteni, desi s-a cam folosit de el pentru. niste informatii legate de Katerine-care apropo, nu era numele ei uman adevarat.
Funda?
Andreea_Ureche_1999 întreabă:
PopStefania întreabă: