| mistic_1321 a întrebat:

Hi TPU! Urmariti Pretty Little Liars? daca da...care e faza cu jenna? ce legatura are ea cu fetele? cel mai bun raspuns primeste fundita:*

3 răspunsuri:
| Sოﺁℓε a răspuns:

Jenna cred ca stie ce au facut fetele
si de acea vrea sa "le-o intoarca"

| LauraMB a răspuns:

Pai din cate ai vazut jenna e oarba din cauza fetelor si stie ca ele au provocat incendiul.pana a se descoperi moartea lui alison nu a facut nimic pentru ca alison o santaja cu filmul cu toby, dar acum banuiesc ca vrea sa se razbune...inca nu stim ca ea este A si sincer nu cred ca poate fi, poate doar un complice, dar oricum are legatura cu ce se intampla cu fetele si nu cred ca le va lasa in pace prea usorsad

| iza4ever a răspuns:

Jenna. sincer cred ca vrea razbunare. Pentru ca din cauza fetelor si a lui Alison ea este oarba. Si stie ca ele au facut asta dar nu putea sa se razbune pentru ca Alison avea un filmulet cu ea si Toby si de astea de abia dupa moartea lui Alison ea s-a putut intoarce in oras. Si cauta cheia pe care Alison i-a dat-o lui Emily ma rog Emily nu stia de cheie dar a gasit-o. Si asa au gasit inregistratea cu Jenna si Toby. Oricum Jenna e cam geloasa din cate se pare pentru ca nu prea ii convine ca Spencer este iubita lui Toby. Offf trist pentru Jenna. Nu stiu daca ai vazut episodul cand fetele au gasit un copac pe care scria Alison + Ian...pe la sfarsitul episodului Copacul ala a fost taiat in bucati si ardea si cineva la miscat putin din flacari si il miscase cu un baston de asta cred eu ca A este Jenna. Dar nu putea sa fie ea... totusi e oarba. In ultimul episod care a fost azi ( ma rog nu ultimul ca apare urmatorul episod pe 13 iulie ) Ian a murit si avea in mana un pistol. Deci ori A la omorat si ia lasat pistolu in mana ca sa nu suspecteze cineva ceva. Ori chiar sa sinucis, dar nu vad motivul pentru care s-ar sinucide.straight face Offf complicat. Oricum nu prea cred ca Jenna va renunta asa usor in legatura cu inregistrarea aceea cu ea si Toby.