| DeeaLove08 a întrebat:

High school musical sau camp rock?
argumente! dau funda si vot

Răspuns Câştigător
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Amandoua. De ce? Pentru ca amandoua au fost filme care m-au remarcat pentru o perioada. High School Musical: m-a impresionat enorm prima parte, la fel si a doua, la a treia mi s-a parut un musical deosebit. Asta da serie de filme! Respect pentru actori, scenografi, colegrafi si toata distrubitia! Pe cand la Camp Rock se realiza o poveste din viata de zi cu zi [prima parte], iar la a doua parte m-a impresionat mesajul filmului: chiar daca au pierdut, ei tot au castigat ceva: anul viitor [Camp Rock 3, 2012] multi o sa mearga in Camp Rock, nu in Camp Star. Tie care ti-a placut cel mai mult?

11 răspunsuri:
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Mersi pentru apreciere, andreyutzap! Iti doresc sarbatori fericite, numai bine si o vacanta placuta!

| QuadruplePersonality a răspuns:

Camp Rock. Pentru ca imi place mai mult cum canta Joe si Demi L. happy

| NoMusicNoLife a răspuns:

Camp rock pentru ca e mult mai bun dupa parerea mea. Actorii sunt ff ok, melodiile super faine si mesajul filmului e mult mao realist decat cel din HSM. La camp rock2 the final jam chiar am plans pentru ca m-a emotionat ff tare atunci cand s-au aflat rezultatele concursului. Eu chiar cred ca e mai bun filmu` decat HSM, mai ales pentru ca insinueaza ca in tabara aia au mers numa pentru distractie nu ca aia din camp star sa se faca vedete rock. Si eu as alege aceeasi tabara daca ar fi sa aleg [ camp rock ] chiar daca eu n-am voce tongue.

Sper ca te-am convins.

Lissa

| Kiko a răspuns:

Pai eu zic ca camp rock imi place mai mult datorita muzicii, dar si pentru ca high school musical este mai...nu stiu pentru copii mai mici, adica e cam plicti ( sau mai bine zis e ca o telenovela). Desi cand eram mai mica imi placea. Dar camp rock are un sir de intamplari mai surprinzatoare. La HSM iti dadeai seama ce se intampla imediat.

| Maddu a răspuns:

Camp Rock. mie imi plac pentru ca sunt mai de adolescenti si mai ok asa cu trairi intense!

| Codruta a răspuns:

Nu cred ca as putea alege intre hsm si camp rock

De ce?

~Pentru ca melodiile sunt ft. frumoase in amandoua filmele
~Pentru ca au haz
~Pentru ca atat in hsm cat si in camp rock actorii sunt deosebiti; isi joaca rolul perfect

Atat am avut de spus :*

Paa!

| PopStarInMyMind a răspuns:

Buna!
Eu aleg Camp Rock! Uite cateva argumente:
1. Mi se pare mai realist.
2.Cantecele sunt mai bune decat la High School Musical.
3.Acest film m-a facut sa-mi doresc sa devin cantareata si m-a invatat sa sper intotdeauna ca visul meu se va implini!
4. Dupa ce m-am uitat la el, m-am apucat de chitara, pian si de scris cantece...
S-au intamplat multe lucruri dupa ce am vazut filmul asta!

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
High school musical e mai misto, mai popular si joaca actori populari in el, imi place muzica la ei si cum joaca.

| DeeaLove08 explică:

La fel si tie ( lolakissthegirl)

| MrsBrunetzyka a răspuns:

Camp rock, mai multa actiune, dragoste, mai ales ca-mi place de demi lovato mult

| DDDDDxxxxxx a răspuns:

Pai depinde mai mult imi place camp rock, pentru ca e mai apropiat de viata noastra parca si noua ni se intampla acele lucruri uneori iar acest film este gandit mult mai bine.