Nu prea imi place
1.nu l-am vazut de la primul episod
2. jumatate din episod este plin de antece celalalt cu actiune
3.nu intelegnimic
se explica de ce nu intelegi nimic..pai daca nu ai vazut tot. marog, mersi ca nu ai fost rautacios/cioasa cum au fost altii, mai astept raspunsuri
Sunt fata^_^.Nu mi-ai raspuns la o intrebare.Cati ani ai?
Mda..se vede dupa raspuns. am 13 (aproape 14 )
tu?
Eu am 11^_^
ITI multumesc ca mi-ai facut raspunsul castigator! conteaza mult pentru mine! e primul meu raspuns castigator! multumeeeesc!
cu placere, chiar ai meritat, pentru ca nu ai raspuns rautacios, si stii ce? ti-am dat funda ca asa am vrut eu, urasc raspunsurile rautacioase si urasc si certurile din nimic..am avut si eu una din asta
Sti ce? chiar esti dragutanu am prieteni pe net dar... poate fac o esceptievrei sa fim prietene?
Daa scrie-mi mesaj cu id-ul tau daca vrei
Scuze se supara parintii si sora
dar vb prin mesaje private, ok?
Ok. nu e nimic inteleg
La final de întrebare, ne spui " mai bine nu citiţi întrebarea ". Genial.
Am o părere foarte proastă despre acel aşa-zis " serial ". Este o încercare idioată a celor de la MediaPro de a face un serial în care să apară poveşti de iubire între tineri, după un model care a prins bine în America. Partea proastă este că sunt prea puţini actori în acel " serial ", iar cei de la MediaPro îl proclamă " cel mai tare serial " fără ca măcar vreun critic sau vreun public numeros să-şi fi exprimat punctele de vedere în legătură cu " serialul ".
Un rahat, mai pe scurt, aşa cum ne obişnuieşte MediaPro-ul de vreo câţiva ani.
Numa serial nu se poate numi.E o prostie prin care niste pustani/e incearca sa apara la TV, la fel ca banda lor, care are succes la copii de 10 ani...
Ce parere am eu de pariu cu moartea si caca band? hmm...nimic constructiv de acel serial.
ღჩօოჩօղყƙღ întreabă:
PopStefania întreabă: