anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hiii TPU.
Eu tot nu inteleg laughing. Pana la urma ce e cu filmul ala. The Omen? Am auzit ca cei care au lucrat la el au murit, iar cei ce s-au uitat la film au patit numai lucruri groaznice :-s.
1-Pe un site [nu il mai pot gasi] a aratat pe cineva din Petrosani [pe care il cunosteam, era var de-al 2-lea cu mama] care a omorat-o pe mama lui, apoi dupa o zi s-a dus in casa bunicii si le-a ars pe amandoua, dar a murit si el odata cu ele. Era politist si numai cu 5 zile in urma s-a uitat la acel film.
2-O femeie din California a declarat ca, copilul ei de numai doua luni mergea ca un adult, scuipa flacari [ceea ce nici eu nu cred laughing] si avea privirea copilului din film.
Am mai multe de zis, dar puteti cauta si pe net.
Deci, ce are lumea cu filmul asta laughing?

Răspuns Câştigător
| Diabolique a răspuns:

Într-adevăr, se speculează că filmul ar fi „blestemat" pentru că de-a lungul filmărilor au avut loc anumite incidente.
De exemplu, Gregory Peck (cel care îl interpretează pe tatăl lui Damien) și scenaristul David Seltzer au luat avioane separate cu destinația Marea Britanie, iar întâmplarea face că ambele au fost lovite de fulger.
Când producătorul Harvey Bernhard a fost în Roma, a scăpat ca prin urechile acului de o lovitură de fulger.
Rottweilerii angajați pentru filmări și-au atacat dresorii.
Un hotel la care era cazat regizorul Richard Donner a fost bombardat. De asemenea, același regizor a fost lovit de o mașină.
După ce Peck a anulat un zbor în Israel, avionul în care trebuia să se îmbarce s-a prăbușit, fără supraviețuitori.
În prima zi pe platourile de filmare, câțiva membri din echipaj au supraviețuit unui accident de mașină.
Superstiția a persistat și după încheierea filmărilor, când artistul de efecte speciale, John Richardson, a fost rănit, iar iubita sa decapitată într-un accident pe platourile de filmare „A Bridge Too Far".
Alte incidente pe wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Omen
Acum, deși nimeni nu contestă că evenimentele au avut loc, ar fi prostesc să punem totul pe seama unui „blestem" care urmărește filmul. Oamenilor le place să înflorească, iar dacă povestea lor adaugă un fior în plus filmului horror, cu atât mai bine.
Seria este bună, totuși. În special primele trei filme: The Omen (1976), Damien: Omen II (1978) și Omen III: The Final Conflict (1981).
Numai bine.

18 răspunsuri:
| MyMindRules a răspuns:

De ce nu mi'ai zis ca m-am uitat la trailer?
x_X

| schmoll a răspuns:

laughing) Cati ani ai?

| Spaz472 a răspuns:

Ma uit si eu in seara astalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te cheama limonada, deci da, ai dreptate

| AmInvatatSaLupt a răspuns:

1.NU E NIMIC In NEREGULA CU FILMUL; nu m-am uitat dar vreau
2.Scuze dar deja delirezi, aica pe net il arata pe var`tu cum o omoara pe maicasa, pe bune?

| AmInvatatSaLupt a răspuns:

Scuze...l-am vazut laughing)) nu e nimic de groaza.E despre un antichrist si despre parintii lui vitregi. Tatal sau vrea sa il omoare dar nu reuseste si moare el in schimb.Si totusi baiatul, Damien, va trai.Cautati-l pe Divxonline.E super dar nu se intampla nimic rau cu cei care il vizioneazalaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intr-adevar e un film malefic, mi-a dat un sentiment ciudat, dar nu cred in chestii de-alea cu da foc.

| ReiVaN a răspuns:

Am vazut filmul acum ceva ani si, ghici ce, n-am omorat pe nimeni.
Tu crezi si in Mos Craciun ocazional, nu?

| FadetoBlack a răspuns:

Şi eu l-am vizionat, şi ce crezi? Omor oamenii. Vezi să nu te uiţi la film.

| GabiiHaș a răspuns (pentru ReiVaN):

Nu ma, ce ai?!

| GabiiHaș a răspuns (pentru Diabolique):

Aham, merci de datalii, m-ai lamurit.

| ReiVaN a răspuns (pentru GabiiHaș):

Pai cum ma copilu` sa crezi in asa tampenie? Filmul e unul foarte bun.

Ce ai ma, istericale? daca eu il cunosteam pe varul de-al doilea de-al mamei, si ala era obsedat de film, a si ajuns pe net, am pus si eu o intrebare, sa vina cutremuru' :o!
frate, am vazut cateva site-uri in care vorbeau despre chestii ciudate despre film si eram confuza, na. am pus o intrebare amarata si sari cu gura.

Istericale? Are you on acid dude?
Totusi, cum sa crezi ca un film poate sa te ..omoare sau ceva?

Nu ma, am pus doar o intrebare si incepi caterinca. eu nu cred asta, de ce crezi ca am postat intrebarea laughing?! exact asta e motivul laughing.

In fine.

Mda, in fine, sa terminam cu cearta, e stupid sa te certi pentru o prostie.

happy :* bine