anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hola.

Se merită să te uiți la Fifty Shades Darker? E bun filmul?

Dar la Avertizarea 3?

Mulțumescc.

Răspuns Câştigător
| lovecats123 a răspuns:

Aleg avertizarea 3... E un film ce te ține cu adevărat cu sufletul la gură. Eu sunt fană a seriei,, Avertizarea" încă de când eram mică. Acum depinde și de ce gusturi ai, dacă ești un fan al filmelor horror și îți place să simți putina adrenalina ti-l recomand. Dacă ești genul de persoana mai tandră...

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Du-te ma cu rahatul ala de 50 shades. laughing) Nu e nici romantic nici sado nici nimic, e o varza totala.

| NAT0 a răspuns:

Mai bine îl vezi tu că nu se compară experiența trăită de propria persoană. Degeaba te iei după alții. Unora le place, altora nu.

| kavasaki99 a răspuns:

Chiar aseara l-am vizionat, mi-a placut foarte mult. vizionare placuta!

| Sabz666 a răspuns:

Avertizarea 3 este o continuare la celelalte 2. Deși primele 2 au fost super, și au avut un final frumos, au stricat totul făcându-l și pe al treilea, doar să mai scoată bani din seria asta. Totuși, chiar dacă nu e o capodoperă, ar trebui văzut dacă vrei să mai știi câte ceva despre povestea Samarei. happy

| Alpa97 a răspuns:

Avertizarea 3, e un film bun ca si primele doua de altfel, iar Fifty Shades Darker e bun daca ai o zi nasola si te plictisesti, deoarece nu prea iti da de gandit filmul.

Întrebări similare