Dr. House
Lost
Californication
Grey's Anatomy
Prision Break
Desperate Housewives
Gossip Girl
Mad Men
Two and a Half Men
Cateva seriale la care ma uit si ti le recomand:
The Vampire Diaries-un serial SF cu vampiri.Are toate genurile:drama, dragoste, actiune, aventura, horror.
Grey's Anatomy-Un serial cu si despre doctori.In serial este redata viata a 5 stagiari care vor sa ajunga cunoscuti chirurgi.
Merlin-Sunt sigura ca ai auzit de vrajitorul Merlin, de regele Arthur si cavalerii mesei rotunde.
Neveste Disperate-O comedie impletita cu drama care este centrata pe viata a 4 femei (prietene) bogate care locuiesc intr-un cartier de lux.Fiecare are o viata frumoasa in exterior, iar asta vor sa se vada, iar in familia lor sunt nefericite si isi doresc altceva.
Pretty Little Liars-Este un serial foarte captivant in care personajele principale sunt 4 adolescente.Viata lor era normala inainte de a fi ucisa lidera lor, Alison.Acum primesc mesaje private de la cineva care le vrea raul, semnat simplu A.
C.S.I. New York-un serial plin de crime unde misterele sunt rezolvate de o echipa profesionista.
Sper ca te-am ajutat :*
House M.D! E superb.
Am mai văzut Being Erica, mi-a plăcut mult. Și Lie to me.
Lost
Grey's Anatomy
House M.D.
Terminator The Sarah Connor Chronicles
The Mentalist
The O.C.
Breaking Bad
Prison Break
Dexter.Cel mai bun serial. Este vorba despre un criminal al justitiei. Sunt 7 sezoane la ora actuala, o sa-ti placa toate.
Dexter. Este vorba despre un criminal al justitiei. A castigat titlul de cel mai bun serial American. Sunt 7 sezoane la ora actuala, o sa-ti placa toate.
Multumesc la toti!
Npc :*
Buna. Eu ma uit in fiecare saptamana la Tequila pe youtube, sau daca iti plac filmele de aventua te poti uita la " criminal minds " pe internet. Funda?
The Vampire Diaries
Pretty Little Liars
The Walking Dead
American Horror Story
Grimm
Gossip Girl
astea sunt serialele mele preferate
sper sa iti placa!'