Salut!
Aceasta platforma nu este free! Consta in pirateria firmelor, prin optiunea de streaming! Si da are legatura cu vizionarea filmelor!
Cea mai frumoasa parte din aceasta platforma este ca poti sa inviti un prieten in timp ce te uiti la film sa il urmareasca si el, la acel film se pot uita 2, 3, 4, 5 cati prieteni vrei sa inviti! Astfel va veti bucura impreuna de film si dupa veti avea ce sa discutati!
Netflix oferă servicii complete în România şi acum pe tot globul, însă există câteva aspecte care nu sunt încă complet puse la punct. Acest lucru începe cu abonamentele, care încep de la 7, 99 euro şi ajung până la 11, 99 euro.
Pentru abonamentul de bază, de 7, 99 euro, poţi primi acces la întreaga librărie de filme şi seriale Netflix, însă doar în rezoluţie standard şi doar pe un singur dispozitiv la un moment dat.
Pe când abonamentul de 9, 99 euro face trecerea la conţinut HD şi capabilitatea de a rula Netflix pe două dispozitive simultan, în timp ce abonamentul maxim deblochează capabilităţile de streaming în rezoluţie 4K (UHD) pe dispozitive compatibile şi posibilitatea de a rula patru instanţe ale serviciului pe acelaşi cont. Toate abonamentele oferă însă acces de pe oricare dispozitiv compatibil, care dispune de o aplicaţie sau de acces din browser la Netflix, fie că este vorba despre un computer, laptop, consolă de jocuri, player multimedia, Smart TV, telefon sau tabletă!,
Bineinteles ca sunt si restrictii de varsta cu filmele 12+, 16+, 18+!
Asta e tot ce stiu de platforma aceasta! Inca ma mai gândesc sa imi fac un abonament, insa nu stiu daca chiar merita!
''Consta in pirateria firmelor, prin optiunea de streaming!''
De cand dracu pirateaza Netflix?
E ca un site de filme online pe televizor pentru care platesti 8 euro lunar, care nu are subtitrari in limba romana si care pentru o calitate mai buna Hd, FullHD sau 4K te pune sa platesti 12 euro si care va merge si intrerupt
Personal consider ca nu merita! Sunt atatea Trackere de unde iti poti lua ce film vrei, la ce calitate vrei sa-l vezi, si cu subtitrare Ro si tot, Te conectezi la TV printr-un cablu HDMI si numai dai niciun ban
Este un site unde gasesti filme si seriale. Din pacate nu este gratis. Abonamentul la ei cred ca este in jur de 5 € sau 5 $.
Abonament Netflix 4K UltraHD 5$/luna
Abonament NETFLIX Premium 4 dispozitive claritate 4k.
20 lei -> 1 luna https://www.olx.ro/oferta/abonament-netflix-4k-ultrahd-5-luna-IDem6kg.html
Aici poți citi toate informațiile de care ai nevoie despre platforma de streaming online Netflix: https://www.raftulcufilme.ro/ce-este-netflix-cum-sa-faci-un-cont.
Sunt atatea site-uri de filme online care ofera calitate HD, de ce ai da bani pe rahatul de Netflix? Netflix e fix voyo, 2 "companii" care sustin ca au licenta la toate filmele si serialele dar ei au licenta maxim la 2 filme...mai mult la serialele romanesti au licenta.
anonim_4396 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Alexandru_Cepeş_1996 întreabă: