| Daisy_5316 a întrebat:

Îmi poate da cineva finalul filmului Titanic? Începând de la partea în care cei doi sunt pe apă, aproape îngheţaţi., iar Jack îi spune lui Rose să nu se dea bătută. Mulţumesc anticipat, ofer fundăbig grin

Răspuns Câştigător
| RoxiutzaRux a răspuns:

Dupa ce vede ca Jack este inghetat. vede o barca si se hotaraste sa ia fluierul unui om care era si el de asemenea inghetat. si fluiera pentru a-i chema pe salvatori. Apoi a 2 zi se fereste sa o vada fostul ei logodnic. Apoi o arata pe batrana care povestea despre oamenii inghetati care au murit si arunca diamantul in apa. ppaaahappy

11 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Jack moare, rose e salvata dupa ce sufla intr-un fluier! isi reface viata! apoi ajungem in timpul nostru, arunca diamantul de pe nava de cercetare in apa! apoi moare in somn, si ajunge in titanic unde o asteapta toata lumea, mai ales jack!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

bh

| Bloody a răspuns:

Da pana la urma vine o barca si cei din barca cred ca toti sunt morti Rose se trezeste si il striga pe Jack sppunandu-i ca vine o barca Rose vede ca Jack a murit si si-a adus aminte de promisiunea facuta. Ea incerce sa strige dupa barca barca fiind foarte aproape de ea dar ea nu mai avea voce si dupa vede ca unul dintre marinarii aia avea un fluier si inoata pana la el [era foarte aproape si nu a durat ult]dupa aceea ia fluerul si incearca sa fluere deodata cei 3 din barca o aud si se intoarce la ea. O duce pana la mal si ea il vede p fostul ei sot Cal si incearca sa il evite.Cal nu a vazut-o duap aceea vine un om si a intrebat-o cum o cheama si a spus ca Rose[si dupa cum il chema p jack adica numele de familie]dupa aceea o da pe ea [fiind mai batrana]si le spune celorlalti ca din 2000 si ceva au murit 1500 si din 7 barci s-a intors decat 1 si apoi le spune acelor oameni ca doar 6 oameni au putut salva [cei cu barca]prin care era si ea. Apoi era ea intr-o pijama sau ceva alb si se duce langa lac si arunca lantisorul ala cu diamant. Sper ca ai inteles ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe youtube

| VadSuneteAudCulori a răspuns:

Dupa un timp se intoarce o barca, si vad toti oamenii inghetati.merg mai departe si trec pe langa rose.aceasta striga, dar nu prea are voce. i-a dat drumul lui jack in apa si a luat un fluier.cand a fluierat atunci oamenii si-au dat seama ca mai traieste cineva.acesta este finalul fara cand povesteste rose cand este batrana si restul.

| alexutza123 a răspuns:

Pai...se intoarce o barca sa ii salveze pe cei care au supravietuit.Rose se trezeste si constientizeaza ca Jack a murit... ii spune ca nu se va da batuta si ii da drumul in apa. Ea gaseste un fluier la gatul unui om si asa reuseste sa atentioneze barca aceea. si a salvat`o:d

| Bloody a răspuns:

Pfff apache dar nu arata cand Rose moarelaughinglaughinglaughingunde ai visato si p asta?

| Abcfunny a răspuns:

Buna!
Nu am gasit pe internet finalul, dar ti-l pot povesti eu daca asta doreai sa afli.

Ea sta intinsta pe aceea usa de sifonier[cred ca asta era] cu fata-n sus si canta o melodie foarte usor, apoi se intoarce si il vede pe Jack mort ii spune ca"vine o barca" si il striga pe nume dar el nu raspunde, striga si catre cei din barca "veniti inapoi" dar nu aud isi desprinde mana din mana lui [in acel timp el se lasa la fund] si coboara de pe aceea usa de sifonier si inoate pana la un tip cu fluieru[nu stiu daca iti mai amintesti] ia fluieru si sufla vin tipi cu barca o ia ...si o duce pe un vas sa se regaseasca cu rudele [asta era scopu] cand a venit un om si a intrebat-o cum o cheama a zis"Rose Dawson"
A aparut ia batrana si s-a dus spre cupa vaporului si a aruncat acel lant numit "inima oceanului".
S-a dus in pat sa se culce si a visat ca ea[tanara] s-a intalnit cu Jack la "ceas" si s-au sarutat si toata lumea a aplaudat

Sfarsit!

| Effy12 a răspuns:

Dupa aceea vine o barca care cauta oameni care au supravietuit, iar ROse inceraca se il trezeasca pe Jack dar el a murit asa ca ii da drumul in mare dupa care Rose incearca sa strige dupa ajutor dar nu mai avea putere asa ca intra in apa si inoata pana la un politisti dintre cei morti care avea un fluier in gura Rose inoata pana la el si ia fuierul si bineinteles il foloseste vine barca si o salveaza dupa care ajunge pe un vapor si acolo il vede pe Cal(celalat tip care trebuia sa fie sotul ei)si se ascunde de el dupa care o arata direct pe Rose Batrana cand povestea tot nepotilor ei... apoi Rose se duce pe punte si arunca lantisorul in mare...

| pwp a răspuns:

Vad ca deja ti-au scris altii finalulhappy
TITANIC=superb film love struck love struck love struck

pa-pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu ca dupaceea vine o barca dupa ei si ii salveaza dar nu pe toti ca sunt si morti asta am avut de spus ca partea a 2 a nu am vazut-o