| agent006 a întrebat:

Îmi poate explica si mie cineva: 1) de ce în Harry Potter, în momentul în care l-au prins pe Sirius Black, acesta voia cu disperare sa-l omoare pe Harry, iar în secunda doi erau cei mai buni 'prieteni"?
2) ce legătură era între patronusul mamei lui și cel al lui Snape?
Am văzut toate filmele de nenumărate ori, dar nu am înțeles niciodată aceste două lucruri. Nu am citit cărțile, probabil acolo e mult mai explicit.

3 răspunsuri:
| Crisstinayy12 a răspuns:

Eu am citit cele 3 carti iar verisorul meu pe toate. eu nu sunt asa bine informata dar... AM vazut filmele 1.2.3 si am citit si cartile si in filme e total diferit adica multe chestii nu is puse. Lipseste mult sau is schimbate chestii.

DIN ce imi amintesc eu, in harry potter 3 la partea unde ajung in coliba urlatare in film cred ca ar fi fost 30 de minute cat au vorbit ei despre tot, Sirius Black.

Si ce mai e naspa e ca bolidul, adica matura aia din Harry Potter 3, in carte era primita cam pe la mijlocul cartii nu la sfarsit. Si la sfarsit primeste o scrisoare unde scrie ca bolidul ala foartee scump a fost de la el.
Sirius nu voia sa il omoare pe Harrry ci pe sobolan.

| AnaAlina a răspuns:

1. Harry a aflat atunci ca Sirius este singura lui ruda in viata
2. Legatura intre patronusuri este: ambele sunt intruchiparea unui cerb. Snape o iubea pe mama lui Harry si si-a facut patronusul ca al ei.
(Ps: am citit cartile, din carti afli mult mai multe, in film sunt doar secvente principale). Sper ca te-am ajutat!

| agent006 explică (pentru AnaAlina):

Da, dar Sirius stia deja asta si tot voia sa il omoare thinking

Întrebări similare