1. nu exista vampiri, asta e clar, nu?
2. mituri despre vamipiri sunt muuulte. unele spun ca sunt cele mai frumoase creaturi ale intunericului, deci sunt extrem de frumosi la chip, iar alte mituri spun ca vamipiri raman inghetati pentru eternitate in starea in care erau cand au fost transformati, deci daca erau urati cand erau omeni, urati ramaneau si ca vampiri.
Cei care sunt frumosi sunt "buni" (la suflet )
Cei care sunt urati sunt "rai" (la suflet )
Pey nu toti po fi frumosi. Fiecare are gusturile lui. De exemplu Stefan si cu Damon din The Vampire Diaries pentru mine sunt super frumosi, insa de Edward din Twilight si ala din True Blood mie nu imi place deloc.
Depinde, fiecare are fanii lui. Tu sustineti preferatii in continuare. Asa e si cu rolurile de varcolaci, depinde de actori si de cei care sunt in distributie
Vampirii pe care îi vedem la tv sunt interpretaţi de oameni deci dacă persoana respectivă e urâtă, aşa va fi şi vampirul pe care îl joacă.
O întrebare mai potrivită şi mai inteligentă ar fi " De ce unii oameni sunt urâţi " acolo poţi primii un răspuns raţional.
Dar tu, unde naiba ai vazut vampirii aia urati si frumosi? Cresc in pomi cumva? Doamne! Bine ca nu te doare!
Asta nu stiu, dar unii vampiiri au fost oameni care au devenit la un moment dat vampiri se poate s adevenit urati. sau sa fi fost asa. Ceilalti vampiri, sunt frumosi pentru ca ei stiu sa suga sangele si sa omoare. sper sa intelegi raspunsul.
Aceea sunt doar actori.nimeni nu stie cum arata ei in realitate.dar presupun ca nult mai urati decat in filme
denisafolea întreabă:
Valeennavoleena65 întreabă: