| NiceGirl998 a întrebat:

Imi puteti spune ce o sa se intampla in pariu cu viata cu anca si vlad in episoadele urmatoare(dupa EP 9). Am auzit ca sunt multe fancluburi pe facebook care stiu cateva amanunte cu ce se va intampla. daca stiti spuneti-mi si mie! dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| 20thoughts a răspuns:

Pai Vlad traieste, Raluca devine surda si traieste, iar cand Vlad e la majorat o inseala pe Anca cu una(nu stiu cine) si Anca il face gelos pe Vlad (nu stiu cu cine) Funda?

| NiceGirl998 explică (pentru 20thoughts):

Super raspuns:X! da raluca o sa ramana surda?

| 20thoughts a răspuns (pentru NiceGirl998):

Da din pacate sad

6 răspunsuri:
| BluLăvzIu a răspuns:

What? Cum adica Vlad o inseala pe Anca?puppy dog eyes. Nu cred. Dupa catea facut D-na Mara pentru. el.Ancutza a fost alaturi de el si in plus chiar cred ca o iubeste puppy dog eyes. Poate se intampla ceva la majoratu` lui, dar nu cred ca o inseala. Dupa cate s.au intamplat. S-au impuscat, s.au inselat si lista continua.big grin

| FursecCuCiocolata a răspuns (pentru BluLăvzIu):

Nu cred ca Vlad o va insela pe Anca din proprie initiativa. Poate se imbata si el. mai stiti ce o sa fie. Zic si eu ca nu cred ca el ar insela-o pe Anca cu buna stiinta. sad

| SuperAngel19 a răspuns:

Uitat-te si tu la fiecare eps.la sfars.

| rania70 a răspuns:

Bai sa stiiti de la mine ca or sa fie 4 sezoane asa ca nu aveti de grija uitati-va incontinoare!