El moare in sezonul 2 dar imi amintesc ca mai apare in niste flashback-uri.
Personajul Boone Carlyle, interpretat de Ian Somerhalader în serialul Lost, moare, ce-i drept, în sezonul 2, dar vezi. există și un final al acestuia,frumos și fericit pentru personajele lui și cred împărtășit în mare parte de telespectatori, pentru unii insă poate părea dezamăgitor, în sensul de ambiguu, fiecare telespectator poate înțelege atunci ce vrea(povestea poate continua în mintea fiecăruia)un final alternativ, dar fără extrapolare(moare în Lost, scapă în Vampire Diaries, sau moare în Lost, atunci să moară și în TVD, nici chiar așa).Mie serialul mi-a plăcut foarte mult, așa cum a fost el creat, inclusiv finalul lui, care nu mi s-a părut forțat, nici făcut(chiar așa aș fi vrut să se termine)Deci dacă-l vizionezi în întregime vei ști cine a supraviețuit dintre personaje și vei înțelege rolul doctorului Jack Shepard.Așa și Charlie moare în nu știu ce episod, dar nu și în finalul serialului.Deci încă odată, serialul trebuie urmărit in totalitate, iar finalul este doar unul singur și optimist.Pentru cei dezamăgiți, așa cum am mai spus, varianta este cea a unui deznodământ alternativ. Misterul poate continua pentru fiecare.