Buna Ai putea sa incerci:
07-Ghost
Clannad & Clannad After Story
Baka To Test To Shoukanjuu & Baka To Test To Shoukanjuu Ni!
Death Note
Highschool DxD & Highschool DxD New
Kampfer
Kara No Kyoukai
Kore Wa Zombi Desu Ca?
Naruto & Naruto Shippuden
Rosario + Vampire & Rosario + Vampire 2
Sword Art Online
They Are My Noble Masters
YuruYuri & YuruYuri 2
Zetman
Ao No Exorcist
BTOOOM!
C3 - CubexCursedxCurious
Fairy Tail
Kiss X Sis
Attack On Titan (Nu s-a terminat)
Shuffle!
Danganronpa (Nu s-a terminat)
Supernatural The Animation (Nu s-a terminat)
Eu m-am chinuit sa ti le scriu pe cele mai bune Sper sa iti placa Sa iti dau un sfat, nu il asculta pe cel care a comentat inaintea mea Site-ul acela e praf. Animekage.com este mai praf decat Anime.Kage.ro Iti recomand Anime.Kage.ro. In plus, el nu a scris niciun anime, a dat doar un link unde le poti vedea Iti recomand sa te uiti la anime-urile pe care ti le-am dat eu Vezi ca unele nu s-au terminat, dar chiar si asa sunt foarte interesante
Vizionare placuta! :* (Apropo, acestea sunt seriale anime Nu stiu seriale coreene, imi pare rau .)
Dong Yi (serial coreean) e mai mult de drama, dar e foarte misto si te tine in tensiune. A fost pe Tvr 1 si s-a terminat recent. Probabil o sa-l mai dea in reluare. In programul nostru se numeste Legendele Palatului: Concubina regelui, dar pe net sa-l cauti Dong Yi daca vrei sa-l gasesti. Nu tine mult. Are 60 de episoade de cate o ora fiecare. Oricum gasesti multe seriale coreene pe Tvr 1 si multe anime-uri pe Animax.
Seriale coreene gasesti pe Tvr 1 -.-.Si iar dau de tine... rolling on the floor
Uite aici un site:http://www.animekage.com/lista-anime-online.html Dar daca vrei la televizor sunt anime pe minimax(animax) de la ora 20.00. Funda?