| Alleee18 a întrebat:

Imi puteti spune si mie cateva filme despre adolescenti? in care sa joace adolescenti...sa arate modul de viata, cum sufera din dragoste, ce patesc in drum spre maturizare.si chestii de genul asta.:d.multumesc:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, ''17 Again'' este dupa parerea mea un film foarte bun, care indeplineste cerintele tale, ''The Last Song'' : un film axat in principal pe dragoste si drama, in care mare parte a actorilor sunt adolescenti, ''A Walk To Rember'' : din nou dragoste si drama, ''Love At First Hiccup'' : comedie in principal, dragoste a unor elevi de liceu... Iti recomand toate filmele pe care le-am mentionat mai sus, toate sunt jucate de adolescenti si prezinta aspectele pe care le-ai mentionat.

4 răspunsuri:
| AlinnutSsa a răspuns:

Sigur :)

Thirteen -> e super l-am vazut; xx

17 Again

Twilight

New Moon

Eclipse

Step Up

Step Up 2

Step Up 3

Wild Child

http://www.filmoteca.ro/filme/gen-adolescenti -> aici gasesti mai multe :*

Funda? :o3

| DizzYuzzY a răspuns:

High school musical 1 2 3
17 again
Charlie St. Cloud
si American Pie si van wilderlaughing dar nu cred ca is pe placul tauhappy

| mikoto a răspuns:

Dupa parerea mea este un serial foarte bun despre adolescenti, o productie japoneza si se numeste Boys over flowers.Il poti urmari online cu subtitrare in limba romana.Scrii la google Boys over flowers urmareste online si dai clic pe primul rezultat. Sper sa-ti placa big grin

| Alleee18 explică:

Va multumesc mult tuturor.se pare ca am ce face weekend ul astalove strucklove strucklove struck:*