Hei!
Urmaresc animeul acesta si sunt foarte multumita de grafica lui, stilul de arta si povestea
Poveste suna cam asa:
Cu mult timp in urma titani au inceput sa apara pe paant*titani nu se hranesc cu oameni, au instinctul de a ii omora pentru a deveni oameni inapoi si ei au intre 2-10metri si sunt si 2titani giganti despre care nu prea stiu multe, dar unul din ei e tatal lui Eren Jeager*
Supravietuitori din acele timpuri au ridicat3ziduri uriase pentru a se apara de titani
Zidul 1-Sena*parca asa se scrie*
Zidul2-Rose*acolo se petrece o mare parte din poveste*
Si zidul Maria care a fost daramat din ep1sau2
Mikasa Ackherman este o fata care a fost salvata de Eren Jeager dupa ce a fost rapita *cei3voiau sa o vanda pentru prostitutie bogatasilor din interior*zidul Sena*
Ea se apara bine si se lupta la fel
A crescut cu familia Jeager pana ce titanul colosal a distrus poarta zidului Sena si a lasat titani sa patrunda, atunci mama lui Eren a fost omorata*mancata de un titan*
Tatal lui a disparut, dar inainte i-a administrat lui Eren o injectie ce il putea transforma in Titan
Eren Mikasa si inca un baiat blond se alatura Legiuni *au facut un antrenament de3ani* cu scopul de a extermina toti titanii si a parasi cusca unde sunt tinuti
Povestea continua cu multe alte peripeti
Eu iti recomand sa te uiti la el, in 2017apare sez 2
Si despre animeuri gen shool-recomand Sukite ii na eu
Funda?