| random1620 a întrebat:

Imi recomandatisi mie un film care sa NU contine multa iubire, dar sa aiba ceva comedie? Am nevoie sa descrieti un pic despre ce e vorba sau daca voua vi s-a parut wow.

37 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Emisiunile politice de la Realitatea TV și B1 TV. Conțin puțină iubire, mult pupincurism la adresa PNL-ului, multă ură la adresa opoziției și multă comedie neagră atunci când laudă măsurile guvernului Orban + prostie în formă pură atunci când vorbește ministra învățământului!

Răspuns utilizator avertizat
| gabicoo a răspuns (pentru AlexDorinel):

Nici unul! Ceva totuși a avut în cap Andrei Marga dar nu a fost lăsat să-și ducă ideea până la capăt!

Guvernarea a fost idioată! Marga nu! Idioții din jurul său nu l-au lăsat să facă o reformă reală a învățământului!

Nu sunt obligatorii 10 clase! De unde ai scos asta! Androneasca a înființat acele Școli de arte și meserii și tot ea le-a desființat! Aici a fost marea ei prostie!
La treaba cu notele secrete la examen Anisie nu are nici un merit! A aplicat normele europene ale GDPR!
Secretizarea notelor e o catastrofă! Așa se pot ascunde perfect fraudele de la examene și manevrele de la admitere!

Uite eu predau într-o școală (de lângă Suceava) în care a avut loc cel mai mare scandal de fraudă la examene din județ! Directoarea și proful de matematică au făcut lucrări de 10 fiului analfabet al fostului primar al localității! Asta prin 2016! Dacă notele erau secrete atunci nu se afla nimic!

Ai găsit pe net! Bravo!

Nu ești chiar așa de tare ca să afli! Am fost simplu spectator la circul de atunci! Nu apar în articolele din ziar! Nu sunt de "încredere" și nu m-au băgat în combinație!
După ce a izbucnit scandalul în septembrie 2016, într-o vineri au chemat aproape toți profesorii din școală la spovedanie la DNA! Am rămas în școală secretara, eu, o profesoară tânără și profesorul de sport cu peste 300 de elevi pe cap!
În vară în timpul examenului fosta directoare a scris lucrarea la limba română în veceu de frica secretarei, eu eram plecat din localitate, iar profu' de sport era la un turneu de tenis!

Te las pe tine să afli pe propria piele! La anul la bacalaureat!

Și dacă te vei trezi cu AUR pe locul doi cu 25% din voturi și PSD pe locul unu cu 30%, iar PNL redus la 12% ce ai să zici?

Înseamnă că vrei școlile închise? Bravooo!
Dar să știi că nu te obligă nimeni să mergi la școală Dorineleeeeee!
Stai acasă, fii cât mai activ pe TPU, te vor ține părinții tăi în spate atât cât vor trăi, apoi vei fi asistat social pe viață și votant PSD! Că liberalii te vor trimite la muncă!

Îmi imaginez cum va fi o zi din viața ta peste 20 de ani! Te vei trezi dimineața și vei zice:
- Mamiiiiii! Mi-a căzut un dinte! Când vine zâna măseluță?
Răspunsul pe care îl vei primi:
- Nu vine nici o zână măseluță! La 35 de ani ai tăi dinții îți cad de la băutură și droguri mai băiete!

Îmi este milă de părinții tăi cu ce belea s-au pricopsit!

Există la tine în județ o facultate la: Poarta Albă unde - intri gratis, studiezi gratis, primești cazare și masă gratis. Nu vei avea nevoie de serviciu și nici nu va trebui sa contribui la cheltuieli!

Și dacă peste câțiva ani vei vota PSD-ul, îmi promiți că te vei muta la Suceava și vei sta in blocul de garsoniere din spatele gării Burdujeni? Acolo unde în 80 de garsoniere își au domiciliul 2500 de votanți de ai lui Băsescu din 2009!

| Werrich a răspuns:

"Tanar si Nelinistit", daca incepi de acum ai 50 de ani timp sa il vezi cap-coada. Vizionare placuta!

| random1620 explică (pentru Werrich):

Vreau film nu serial.

| JicaContra a răspuns:

Down Periscope
da, e vechi, dar e tipul de comedie care imi place mie, oamenii sunt seriosi si partea amuzanta e situatia, nu faptul ca se prostesc (cum e Jim Carrey de exemplu)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Placintele americane. Contin niste er3ctii si fl0ci pe tort, dar in rest e caterinca rau. Marea mahmureala, o vazusi? Kung fu la gramada? (e o caterinca)

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Buna,mie imi plac mult filmele cu Jim Carrey, dar preferatul meu este fimul THE HOT CHICK(2002),in acest film este vorba Jessica Spencer o adolescenta convinsa ca are o viata perfecta: este cea mai frumosa, cea mai populara din scoala si sefa majoretelor. Dar in niste circumstante ciudate, in urma unei vraji, viata perfecta ia sfarsit si se trezeste dimineata in corpul unui barbat de 30 de ani. Pe de alta parte, barbatul al carui trup il imprumutase se trezeste in trupul ei. In noua postura inedita, Jessica incerca sa inlature efectul vrajii si totodata sa castige competitia majoretelor si sa participe la balul de absolvire.
Vizionare Placuta!

| Elelei a răspuns:

Wow mi s-a parut Mamma mia. E o comedie muzicala pe o tema de dragoste dar pe care nu am vazut-o.

| Werrich a răspuns (pentru Elelei):

Mamma Mia este filmul in care se canta piese ale trupei ABBA?

| Elelei a răspuns (pentru Werrich):

Parodii dupa muzica ABBA. Nu melodiile originale.

| Werrich a răspuns (pentru Elelei):

Multumesc

| Elelei a răspuns (pentru Werrich):

Vizionare placuta!