Buna!
Uite-te la:
Full metal panic
Paradise kiss
Nana
Vampire knight
Death note.
Vizionare placuta! :*
Azumanga Daioh
Lucky Star
Loveless
Kimi Ni Todoke
Ouran High School Host Club
Bleak House
Nana
Koizora
Bleach: Memories Of Nobody
Death Note
A Moment To Remember
Naruto Shippuden: The Movie
Ghost In The Shell
Kiki's Delivery Service
Memoirs Of A Geisha
Hook
Vizionare Placuta!
Blood-C;
Deadman Wonderland;
Mirai Nikki;
ChäoS; HEAd;
Kanon (2006)
Suzumiya Haruhi no yûutsu (2006)
Kureimoa (2007)
Elfen Lied;
Highschool of the Dead.
In genul asta e si Code Geassbig grinLelouch e un personaj impresionant[parerea mea]Uni spun ca e un anime fooooaaaarte bun si interesant...mie, in prima faza nu mi-a facut o impresie cine stie ce fantastica [aveam 11 anirolling on the floor]Dar apoi am vazut Kuroshitsuji si inca odata cateva episoade din Code geass,si mi s-a parut mai captivant decat prima datathinking[bizar nulaughing?]
Hmmmmmmthinking ce-ar mai fiii
Mirai Nikkithinkingthinking e tot cam, mai bine nu, e... diferit, cu niste jurnale care prezic viitorul, urmasii lui Dumnezeu, in finethinking O obsedata care omoara oamenilaughing
Multi zic ca asemanator cu Kuroshitsuji e Pandora Hearts, am vrut sa ma uit dar mi-a fost lenethinking Pare interesanthee hee
Sau Inu x Boku ss E cu un demon, ceva mai canin am impresia, care serveste o fatuca mititica si bogatabig grin
Mdeaaathinking
Nu prea am in cap idei funda?
Nu am auzit de nici unul macar ca si mie imi plac anime urile
dar iti propun
rosario vampire
sey y love you
devil my cry
Eu iubesc anime-urile... uite cateva: Lovely Complex, Blood-C, Guilty Crown, Amnesia, Corpse Party, Romeox Juliet, Deadman Wonderland si un anime care imi place foarte mult: Ookami-san to shichinin no Nakama-tachi