anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi spuneti va rog cate parti au filmul si cartile,, Twilight,,?

Răspuns Câştigător
| KaMy a răspuns:

Pai sunt trei filme aparute( Twilight, Twilight New moon, Si Twilight Saga Eclipse) dar mai fac inca doua filme Breaking Dawn 1 (care apare in 18 noiembrie ) si Partea a doua care apare in 2012happy

si cartile cred ca sunt 4 in total (pentru ca din ultima carte se fac doua filme)

12 răspunsuri:
| Echo a răspuns:

Twilight are in total patru parti: Amurg, Luna Noua, Eclipsa si Zori de Zi. Mai este inca o carte care este o anexa la Eclipsa: Noua si Scurta Viata a lui Bree Tanner. filmul va avea cinci parti pentru ca ultimul parte - Zori de Zi - a fost impartit in doua filme happy

| XxYouOnlyLiveOncexX a răspuns:

Din cate stiu sunt 4 volume deocamdata...
Twilight, New Moon, Eclipse, si Breaking Down

| XxYouOnlyLiveOncexX a răspuns:

Din cate stiu sunt 4 volume deocamdata...
Twilight, New Moon, Eclipse si Breaking Down

| continutfragil a răspuns:

Carti:4
filme aparute:2 si din cate am auzit ar vrea sa scoata tot 4 filme pe baza cartilor
Saga "Amurg/ Twilight" va cuprinde cinci filme, dintre care trei au fost deja confirmate de producatorul Summit Entertainment, a declarat actorul Boo Boo Stewart, care va face parte din distributie
incepand cu episodul "Eclipse", al treilea din serie, informeaza accesshollywood.com.

"Vor mai urma trei filme", a anuntat actorul Boo Boo Stewart intr-un interviu. Urmatoarele doua episoade se vor intitula "Eclipse", respectiv "Breaking Dawn".

Boo Boo Stewart va interpreta personajul Seth Clearwater in episoadele 3 - 5 ale seriei "Amurg/ Twilight", franciza bazata pe romanele scriitoarei Stephenie Meyer, relateaza Mediafax.

Deocamdata Summit Entertainment a confirmat doar productia primelor trei episoade - "Twilight", care a fost deja lansat, "New Moon", care va fi lansat pe 20 noiembrie, si "Eclipse".

A patra carte care incheie ciclul seriei semnate de Stephenie Meyer se numeste "Breaking Dawn". Inca nu se stie daca va urma o a cincea carte, cu un nou fir narativ, sau daca se va urma tiparul francizei "Harry Potter" si ultima carte va fi transformata in doua filme.

Boo Boo Stewart va debuta in seria "Amurg/ Twilight" cu filmul "Eclipse", al treilea din serie, care va fi lansat in cinematografe in mai 2010.

Seria "Amurg/ Twilight", destinata adolescentilor, prezinta povestea de dragoste dintre un vampir si o muritoare.

Un adevarat fenomen in Statele Unite, filmul "Amurg/ Twilight" a inregistrat incasari de peste 70, 5 milioane de dolari in primele trei zile de la lansarea in cinematografele nord-americane. Cu peste 30 de milioane de dolari incasati doar in ziua premierei, productia Summit Entertainment s-a clasat pe locul al treilea in topul vanzarilor online de bilete, imediat dupa "Star Wars: Razbunarea Sith" si "Cavalerul Negru/ The Dark Knight".

Summit Entertainment a dorit ca fiecare roman sa fie adaptat de cate un regizor diferit si i-a incredintat lui Chris Weitz, realizatorul comediei "Placinta americana" (1999), regia celui de-al doilea film, "Twilight - New Moon".

Al treilea film al seriei, intitulat "Eclipse", va fi regizat de David Slade, un cineast specializat in filme horror.

| camy417 a răspuns:

1.amurg
2.luna noua
3.eclipsa
4.zori de zi(filmu va apare anul asta)
5. miezul noptii(dar aceasta carte are doar 12 capitole)

| SummerR a răspuns:

Poi exista 4 carti si a 5-a nu se stie daca va fi publicata.Sunt tot 4 filme numai ca al 4-lea va fi pe doua parti.

| ramonikame a răspuns:

Cartea are patru parti:amurg, luna noua, eclipsa si zori de zi. filmul zori de zi o sa apara in doua parti: una pe 18 noiembrie si una in 2012.

| agnesth a răspuns:

Amurg,luna noua, eclipsa, zori de zi si noua si scurta viata a lui bree tanner(o poveste din eclipsa) foarte bune cartile

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru.raspunsuri,dar cum se numesc toate filmele?

| By3nkutzza a răspuns:

4 parti filmul si 5 cartea dar nu este lansata ultima parte

| EmilyWasHere a răspuns:

Doamne, ce obsedate sunteti :]]! Am impresia ca lumea asta tare s-a prostit :]]!

Întrebări similare