Nu ştiu, posibil, deşi nu cred.
Mi-e milă de DiCaprio, dar, totuşi, l-aş prefera pe Eddie Redmayne ca "cel mai bun actor în rol principal" anul acesta.
Tu?
Acum incepe!
Habar n-am ce sa zic, n-am vazut niciun film din secventele pe care le-am vazut din "The Revenant" clar nu e genul meu de film, si in plus l-am vazut si l-am citit pe CTP criticandu-l... m-a amuzat. Ma gandesc totusi ca ar fi o reparatie pentru el, e un actor bun si cred ca-si doreste foarte tare, ar deveni o victima a Academiei de Film daca nici anul asta nu ia
Singurul rol pentru care i l-as fi dat eu e Arnie din " What's Eating Gilbert Grape"
Sunt sanse mari, e favorit si el si filmul la Oscaruri anul acesta. Chiar sper sa-l ia, e actorul meu preferat si chiar il merita.
Dacă nu a primit-o până acum mă îndoiesc că o va primi. În mod clar o să piardă iar și iar.
Nu cred! a avut doar ghinion, de fiecare data cand a fost nominalizat a fost cineva cu un rol probabil mai bun.
Pana la urma a primit? Nu stiu pe ce canal se difuzeaza...
Nu a inceput inca, o sa inceapa la ora 1 pe Digi 24.
Ai vazut cine a primit steluta?
Da "eram preciiiisa!"
O lume intreaga era
Nu chiar, lui Onulica ii era clar ca o sa piarda
Asa cred si eu
Mi-a si parut rau de el cand nu primea nimic
Si mie! a devenit deja un caz s-au facut si jocuri video cu diCaprio alergand dupa Oscar, e un circ total. Pe de o parte fanii, care vor sa faca serbari in strada la noapte prin toate marile orase daca ia Oscarul, pe de alta cei care fac misto de "tragedia" vesnicului nominalizat...
Un nou cliseu nu strica
PopStefania întreabă: