Hei, pana acum nu s-a batut in niciunul cu Naruto, care sa fie batalia finala! Sper ca te-am ajutat!
Tipule Naruto nu s-a terminat, speram sa mai tina ceva pana la batalia finala, momentan sa se termine razboiul
In episodul 133 se bat.133-episodul din Naruto.Batalia finala din Naruto(nu Naruto Shippuden, ca nu asta ai scris)intre Naruto si Sasuke in NARUTO, nu Shippuden... daca pui intrebarea exprima-te clar.In Naruto Shippuden, Naruto vs Sasuke nu a aparut nici in manga, deci nici in anime...Probabil va urma in curand.
P.S.:Cum ai scris tu Naruto si atat se intelege Naruto-prima serie cand este copil.
Naruto Shippuden cred ca este seria la care te referi...
Sper ca te-am lamurit si ti-am fost de ajutor.Mai degraba uita-te la manga ca o sa apara inainte de a aparea in anime. Funda?
Ma refeream la primul sezon din Naruto, nu la Shippuden, imi pare rau ca nu m-am exprimat corect...
Salut! Am auzit ca Naruto Shippuden are cam 800de episoade si,, Batalia Finala" ar trebui sa fie la finalul seriei, nu? Funda?
In Naruto exista episoade in care Naruto si Sasuke se bat(de la ep 107), Naruto Shippuden inca nu s-a terminat