| Andutza929 a întrebat:

In ce zi a saptamanii are Wrestling si pe ce program? Ca nu ma mai iutat de mult si nu mai stiu big grin! Multumesc!

8 răspunsuri:
| wqreqwfsaddwqa a răspuns:

Pe Sport.ro vinerea de la ora 21.00 iar sambata de la ora 22.00 si mai sunt si in alte zile ale saptamanii dar anunta cei de la Sport.ro si te ma poti uita pe www.wrestlingfan.ro

| filme a răspuns:

AZI ORA 21: Edge isi ia ramas bun de la fani iar Cena incearca sa castige o noua sansa la titlu!

Campionul Mondial, Edge, este nevoit sa se retraga din wrestling altfel risca sa ramana paralizat! "Superstarul Necenzurat" isi ia ramas bun de la fanii din Raw diseara! John Cena e si el ocupat - se bate cu 4 oameni pentru o noua sansa la Centura WWE!

| randy34 a răspuns:

Wresling este pe sport.ro si pe eurosport
pe sport.ro:
Luni nu este de obicei
Marti la ora 23:00 sau 22:00 si tine o ora (WWE Superstars)
Miercuri uneori este de la 23:00
Joi de la ora 22:00 pana la 24:00 sau 1:00 (arata PPV din trecut sau care sunt in premiera pe sport.ro)
Vineri de la ora 21:00 la 23:00 ( RAW)
Sambata de la ora 21:00 sau 22:00 si tine o ora (SmackDown)
Duminica de obicei nu este dar daca este este de la ora 22:00

Pe eurosport:
Este doar lunea de la ora 22:00 sau de la 21:00 nu mai stiu sigur si tine o ora sau doua.

| barcelonamessi a răspuns:

Luni-vineri ora 10 seara

| ramkat a răspuns:

Pe sport.ro si pe sport. Pe primul de obicei dupa 10 seara sau 11 in fiecare zi. Mai ales sambata sau duminicatongue

| ramkat a răspuns:

Pe sport.ro si pe sport. Pe primul dupa 10 sau 11 seara in fiecare zi! Mai ales sambata sau duminicatongue

| 0Dragos0 a răspuns:

Sambata seara pe Sport.ro

| Andutza929 explică:

Multumes frumos la TOTII care mi-ati raspuns la intrebarea adresata... :* :X