Tom&Jerry, popeye, daffy duck, road runner, bugs bunny, the courage dog, dexter, etc.
Îmi plăceau mult Tom & Jerry, Viața cu Louie, Copiii de la 402, Ce-i cu Andy?, Diabolik și Zâmbetul lui Sharon.
Dar preferatele tale care erau?
Hmmm...au fost multe.
gen ~curaj, câine fricos~, ăăh.era ceva cu bobby,nu mai știu cum se numește,Scooby Doo,Familia Addams,Billy și Mandy,Tom&Jerry,Tweety(desenele de genul, în general)și mai sunt, dar nu-mi vin.
Sailor Moon,Pokemon,Digimon,Son Goku,Yuyu Hakuso, Hell Girl, Courage the cowardly dog
Courage the cowerdly dog, Viata cu louie, Tom & Jerry, Dexter si Familia flinstone. Old time :
Uuh dexter,curaj,tom si jerry,billy si mandy,ed edd si edy,cei cu andy?,familia flinstone,lazlo, copii de la 402,, duck dogers,duel master, scoby doo, johni bravo etc.
Salut tuturor.depinde si de generatiile care vorbesc aici...Nu pomeneste nimeni de NU POGODI! sau Sandy bell? bafta voua!
Tom & jerry, sharon spitz, curaj,caine fricos,andersen povestitorul,autobuzul magic, copii de la 402, denis pericol public,enigmele din providance, familia flinstone, tabara lui lazlo...etc.
erau mai multe dar nu-mi mai vin acum in minte :-)
Mie mi-au placut filmele:familia flinstone,dexter, spioanele, copii de la 402, polly,ben tenisen,tom and jerry,drama totala,thomas, si toate filmele de la minimax, scooby doo