| Stelian2015 a întrebat:

In filmul the Forest
Sara si Aiden chiar mor?
cine a inteles finalul la film?

Răspuns Câştigător
| BogdanSalajan a răspuns:

Ghidul moare ucis de cea blonda deoarece cineva/ceva o manipuleaza. Cea blonda va muri mai tarziu, dar geamana ei scapa. merita vazut filmul, are un final chiar neasteptat.

4 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Gasesti finalul filmului explicat pe Youtube, sper ca stii engleza.

| Mayhem666 a răspuns:

Nu stiu sigur daca este acelasi film la care ma gandesc, dar cred ca te referi la filmul acela in care oamenii se duc intr-o padure din Japonia ca sa se sinucida. Una din surorile gemene moare, aia blonda, dar despre baiat nu mai stiu, dar aia blonda Sarah moare.

| Stelian2015 explică (pentru Mayhem666):

Si ghidu ei chiar moare ucis de ea sau mintea ei o ia razna din cauza paduriii negre?

| Mayhem666 a răspuns (pentru Stelian2015):

Nu mai stiu exact, l-am vazut acum ceva timp, dar nu mai imi amintesc prea bine, ar trebui sa te mai uiti inca o data la el, si sa te concentrezi mai bine pe actiune, ca poate intelegi mai bine. Eu cand nu inteleg un film, peste ceva timp ma mai uit o data la el, si il inteleg mai bine a doua oara, ar trebui sa incerci si tu asta, poate o sa functioneze.

| BogdanSalajan a răspuns (pentru Stelian2015):

Ghidul moare ucis de cea blonda deoarece cineva/ceva o manipuleaza. Cea blonda va muri mai tarziu, dar geamana ei scapa. merita vazut filmul, are un final chiar neasteptat.