Ghidul moare ucis de cea blonda deoarece cineva/ceva o manipuleaza. Cea blonda va muri mai tarziu, dar geamana ei scapa. merita vazut filmul, are un final chiar neasteptat.
Nu stiu sigur daca este acelasi film la care ma gandesc, dar cred ca te referi la filmul acela in care oamenii se duc intr-o padure din Japonia ca sa se sinucida. Una din surorile gemene moare, aia blonda, dar despre baiat nu mai stiu, dar aia blonda Sarah moare.
Si ghidu ei chiar moare ucis de ea sau mintea ei o ia razna din cauza paduriii negre?
Nu mai stiu exact, l-am vazut acum ceva timp, dar nu mai imi amintesc prea bine, ar trebui sa te mai uiti inca o data la el, si sa te concentrezi mai bine pe actiune, ca poate intelegi mai bine. Eu cand nu inteleg un film, peste ceva timp ma mai uit o data la el, si il inteleg mai bine a doua oara, ar trebui sa incerci si tu asta, poate o sa functioneze.
Ghidul moare ucis de cea blonda deoarece cineva/ceva o manipuleaza. Cea blonda va muri mai tarziu, dar geamana ei scapa. merita vazut filmul, are un final chiar neasteptat.