| eveline_9271 a întrebat:

In "Legaturi bolnavicioase" (2006), Cristina a ramas cu Sandu pana la urma? Sau singura? Ce parere aveti de film?

Răspuns Câştigător
| Laura456 a răspuns:

Da. a ramas cu sandu cred. dar pentru ea a fost foarte greu sa o piarda pe Alex pe care o iubea. Ii iubea pe amandoi si din cauza asta a avut de pierdut.
Filmul? GENIAL desi nu a fost bogat in actiune, jocul actorilor si trucurile regizorului l-au facut un film genial. Pe mine ma cam enerva Alex la inceput, dar dupa mi-am dat seama ca era ceva de genu o victima. Ea nu prea isi dadea seama de ce se intampla in jurul lor. O iubea pe kiki si atat. Nu spunea niciodata nimic si a fost prinsa in jocul celor doi bucuresteni. Mi se parea destul de fraiera la inceput dar modul in care s-a descotorosit de Cristina m-a facut sa imi schimb parerea despre ea. In tot filmul s-a observat evoulutia ei.
Cristina era fata fara niciun fel de retineri, era deschisa oricarui fel de experiment. Mereu se certa cu Sandu si pentru parintii lor pareau doar niste frati incapatanati.
In fine, pe mine nu povestea in sine m-a facut sa admir filmul ci modul in care a fost ea transmisa. Toate personajele in ciuda defectelor lor au fost descrise ca niste persoane puternice capabile de orice. Personajul meu preferat este Sandu si nu pentru ca e Tudor Chirila, dar imi place cum Tudor Chirila a interpretat rolul, a fost un Sandu exact cum ma asteptam, unul ingamfat, ironic etc. dar care poarta o dragoste impresionanta pentru sora sa. Dragostea este acel sentiment de care ziceam, sentimentul care intensifica caracterul personajelor, le face mai puternice.
Pot spune ca Legaturi bolnavicioase e filmul meu romantic preferat pentru ca este prezentata o iubire imposibila intre doua prietene si intre una din ele si fratele ei. E trecuta cu mult peste limita normalului si momentul cand aceste cupluri se transforma intr-un triunghi amoros este partea mea preferata din film: adica geloziile lui Sandu. Am vazut de vreo 10 ori filmul si sunt sigura ca o sa il revad.