| pass4pass a întrebat:

In saracii tineri bogati cine a impuscat-o pe Lucia si de ce? Si ce s-a intimplat cu Gabriel?

Răspuns Câştigător
| LifeFail a răspuns:

Buna:X
Pe Lucia a impuscat-o Monica in timp ce aruncau cu artificii si de asta nu s-a auzit impuscatura.
Si cat despre Gabriel, Veronica a dat cu masina peste el si apoi l-a dus la o ferma si nu a vrut sa aduca niciun doctor.
Dar stai linistita, cand s-au intors, Isabella l-a gasit si l-a dus la spital.
Te pup:*
Papahappy

6 răspunsuri:
| Sebyzuq a răspuns:

Monica a inpuscat-o pe lucia si gabriel a fost rapit de veronica dupa ce l-a lovit cu masina... funda?

| Dana a răspuns:

Monica a impuscat-o pe Lucia pentru a nu se marita cu fostul ei sot(al Monicai)si pe Gabriel l-a gasit Isabella si la dus la spitalbig grinFunda?

| maraa_4930 a răspuns:

A impuscat-o Monica pentru. ca nu o suporta si nu voia sa se casatoreasca. Pe gabriel l-a salvat issabela. Pripietara casei unde veronica il tinea ascuns i-a anuntat ca veronica e acolo. Issalbela la luat si l-a dus la spital. happy

| Choco a răspuns:

Pe Lucia a impuscat`o Monica pentru ca o uraste pentru ca Lucia urma sa se casatoresca cu fostul sot a lui Monica. si pe Gabriel il tine Veronica sechestrat intr-o casa de la tara

| Nicolelenaa a răspuns:

Veronica a dat cu masina peste gabriel si apoi l-a luat sa il ingrijeasca (de fapt ea il tinea ostatic pana cant l-a gasit isabela)

faza cu lucia nu stiu... cred ca a fost monica dar am indoieli (daca ai sti cat am putut sa plang cand a murit lucia tongue )

funda? tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Monica