| Intelligence a întrebat:

In serialul meu preferat (coreean) este vorba despre doi frati vitregi care plac aceeasi fata. Unul dintre frati urmeaza sa fie rege, iar respectiva fata trebuia sa devina regina lui. Existau multe interese politice de aceea fata "moare"subit chiar inainte sa devina regina. Dragostea celor doi este foarte mare, incredibila. Se vor regasi dupa o perioada de 8 ani in care EI, totusi NU s-au uitat. ( e impresionant serialul, n-are cum sa nu-ti placa) Serialul se numeste : THE MOON THAT EMBRACES THE SUN.
Care e povestea serialului tau preferat? (pe scurt)
FUNDA

2 răspunsuri:
| Andeuta a răspuns:

Eu am o gramada de seriale pe care le iubesc City hunter; you are beautiful; devil beside you.dar unul mai important este Playful kiss. Un tip inteligent si popular in liceu dar si in societate ajunge sa locuiasca cu o fata pe care nu o suporta. Era urata, needucata si foarte proasta, dar era inocenta si sincera. Dupa multe situatii amuzante cei doi ajung sa se casatoreasca, el ajunge medic, iar ea invata ca sa devina asistenata lui.

| supermarketuldefilme a răspuns:

Intr-adevar, sunt multe seriale sud-coreene de calitate, insa acum in minte in vine in minte serialul sud-coreean SIGN 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Sign_(TV_series)
Este vorba despre viata unor doctori, sa le spunem criminalisti (forensic doctors) – adica plecand de la efectuarea de autopsii, cercetarea la fata locului crimei etc. – rezolvau cazuri de crima. A fost surprinzator, pentru ca in final doctorul, personajul principal, a ajuns sa fie ucis si crima inregistrata, doar pentru a-l demasca pe asasin. De asta se si numeste SIGN (Semnul).

PS: Stiai ca dupa serialul tau preferat de mai sus se va realiza un musical (teatru)? Am auzit asta la un post sud-coreean de radio pe care-l ascult.