Pai celine sauron era raul rau ochiul ala de foc ca atat mai ramasese de el
si saruman era vrajitorul cu parul lung si alb ala care candva fusese prietenul lui gandalf vezi sa nu ii confnuzi si pe ei ca gandalf era vrajitorul ala bun prietenul lui frodo care mai tarziu in cele doua turnuri devine din gandalf cel sur gandalf cel alb daca ai vazut filmu iti dai seama
deci cum spuneam saruman e vrajitoruu ala care se daduse de partea raului si crea sa il dea si pe gandalf dar nu reuseste.
el era mai mult pe post de mana dreapta a lui sauron pentru ca el ii facea pe orcii aia urati si ii trimitea la lupta.
sper ca te-am ajutat fundita
Pai... Sauron e nenea asta http://www.youtube.com/watch?v=CYUR3riDuHI si Saruman asta http://www.youtube.com/watch?v=XNNqc4pdbNA. :)) Deci... Sauron era ochiul ala mare din varful turnului, iar Saruman vrajitorul care il slujea. :)
Salut. Sauron era cel care a facut inelul(in vulcanul din Mordor, si dorea sa cucereasca lumea oamenilor ) si Saruman era un vrajitor care a fost "posedat" de Sauron cu ajutorul uni glob "intunecat " el facand in Isengard o armata pentru a cucerii Tinutul Rohan(calaretilor) ( Ei apar in Cele doua turnuri ). bafta
Te lamuresc eu, sa incepem cu sauron sauron era seniorul intunecimii care intr-adevar cum spune semix a faruit inelul de sauron ramane doar ochiul trupul lui se vede la inceputul filmului dar odata cu taierea mainii lui cu tot cu inelul sauron paraseste trupul si se indeparteaza foarte mult de pamantul de mijloc soarta lui mai statea de un fir de ata. dupa un oare care timp dupa ce a stat ascuns printr-o padure nu mai stiu exact cum se numea in intunecime s-a reintors pe pamantul de mijloc ca fiind Ncromantul care apare in the hobbit in cetatea construita de el in Dol Guldur.Sauron avea sa apara cand era gasit inelul, gollum l-a gasit si el a aparut in Dol guldur.Saruman era unul dintre cei 3 istari ei fiind gandalf saruman si radagast eu fiind trimis din valinor sa lupte impotriva lui sauron dar lucrurile s-au schimbat saruman a vrut pentru el inelul si s-a creeat o concurenta intre sauron si saruman, ei se aliaza dar saruman vrea sa gaseseasca inelul si cu ajutorul lui sauron.alianta este doar o inscenare in incercarea de a gasi inelul saruman inaintea lui sauron!