Depinde de genul in care se incadreaza povestea si de context.Nu putem spune sigur asa pur si simplu
Rosalia si intrebarile sale existentialiste despre telenovele, empirismul modern, dani mocanu si poezia din manele.
Eram ironic
Rosalia, de unde scoti mai fată toate prostiile astea? Tu iti dai seama ca te-au prajit telenovelele, manelele si instagramul?! Chiar nu ai ce sa faci prin Craiova, sa te plimibi sa te dai cu bicla in parc, voluntariat. Esti super dubioasa, dar totusi TPU, nu ar fi la fel fara tine
E din Craiova? Ai Instagramul ei?
Este olteanca, imi dau seama dupa accent. ( ma dusei, facui) doar in partea olteniei se folosesc aceste regionalisme. Nu stiu daca sta fix in Craiova dar cu siguranta sta aproape.
De asta mi-ai dat dislike mai melteanule ca am zis ceva ironic la adresa domnisoarei rosalia pe care tu vrei sa o cunosti?
Te anunt ca ea este o persoana gay, doamnei ii plac si fetele, si cred ca imi aduc aminte bine asta din alte si alte topicuri din trecut!
Noi facem glume interne intre noi cei vechi, dar se pare ca nu sunt intelese de voi cei noi.
Nu știu ce înseamnă meltean dar da domnișoara rosalia e o persoana foarte interesanta pe care vreau sa cunosc chiar dacă e mai mare cu vreo 10 ani decât mine, si nu nu e gay, era îndrăgostită de ceva preot, prin urmare te-am prins cu mâța în sac
Off saracule cu duhul iti plac femeile mai mari
man eu sunt sarcastic de cele mai multe ori, nu ai idee pentru ca nu ai vechime aici
doamna sau domnisoara de care discutam a avut mai multe conturi, pe unul de atunci dezvaluia aventura ei cu o femeie mai mare decat ea.
Nu judec pe nimeni dupa aceste preferinte, fiecare e liber cu alegerile si orietarile sale sexuale
Cu ce mata ziceai ca m-ai prins?
Daca chemati vreun gabor macar sa fie... Monica, pe acelasi principiu imi plac pisicile dar cel mai mult cele in 2 picioare
Te salut
Exact stimate domn îmi plac femeile de 25 ani elegante și irefutabile, apropo cine e Monica și ce înseamnă sărac cu duhul
Monica Gabor fosta Columbeanu, era un joc de cuvinte folosit de trupa rap> Ceilalti-cosuri pe fund (cand se facea muzica rap nu trap ****) pe urmatoarele versuri:
"Sunt atras de? amenzi?, ei cica imi stimuleaza frica,
daca chemati vreun gabor, macar sa fie Monica."
gabor: in context peiorativ inseamna politist. Fiind numele ei de familie intelegi jocul de cuvinte genul de rap sarcastic neinteles de fanii lui salam sau gheboss/a
Nuare legatura, antagonist inseamna ca se opune protagonistului, sunt protagonisti care sunt personaje care fac macel, atunci antagonistul poate e tipul cel bun al povestii, alte ori, ambii sunt rai, uitata la Ghita din moara cu noroc, desi si Lica e rau ca antagonist, nu e protagonist bun din punct de vedere moral, nici antagonistul nu e obligatoriu sa fie rau, desi aici ambii sunt rai, dar e posibil si ca ambii sa fie buni: "Noble Duality: Between Light and Shadow" sunt si astfel de titluri, deci nu ti fa idea ca protagonist bun si antagonist rau, antagonistul se opune sau lupta impotriva eroului actiunii(nu neaparat erou ca personajbun ci ca personaj incadrat de poveste). Ceea ce ai vrut tu sa intrebi e mai degraba: erou sau raufacator, (hero or villain), apoi antihero antivillain, hero e numit protagonistul care are trasaturi eroice si telul e bun, villain daca e rau si telul e rau, antihero, ca exemplu punisher, telul e bun, sa scape de rau, dar metoda e rea, e in stare sa faca rau si sa ucida, e un villain action to get to hero goal, la anto villain telul final e de villain dar metoda de gandire, si de actionare e de tip hero, au un cod, au onoare, si modul de gandire: de exemplu thanos din film, scopul era sa nu lase universul sa fie distrus, prin epuizarea resurselor, s-a gandit ca a echilibrat populatiile prin distrugerea de jumatate din populatie din univers, care ar consuma resurse, ceea ce e stupid, si prostesc, cu toate acestea uciderea in masa il pun mai mult spre villain type, dar am vrut doar sa dau exemplu ce inseamna anti villain.
Iar o dau la ghici dar din cate stiu antagonistul este personajul negativ SI OPUSUL sau opozantul personajului pozitiv.
Daca vorbim doar despre un nene oarecare care face nefacute atunci este un personaj negativ si atat.
Totul depinde de viziunea autorului/_regizorului si ce doreste sa evidentieze.In mod normal păcatul grav trebuie sa ii fie oferit antagonistului care are insusiri negative, si ce se afla in contradicție cu insasi natura fireasca si cu intreaga familie si societate.