Buna. Cum a zis si iuli000, nu este obligatoriu ca reincarnarea lui Ridoku Senin sa aiba rinnegan. Eu cred ca Naruto va fi reincarnarea. De ce? Chiar in ultimul episod aparut din Shippuden ( si in manga mai de mult) a aparut Ridoku Senin cu putin inainet sa moara si le-a spus bestiilor cu cozi ca intr-o zi se vor reunii sub alta forma. Iar Kurama si celelalte bestii au recunoscut ca Naruto ar putea fi acele ( Kurama era convins!). in plus, Naruto este copilul profetiei ( sti, aceea cu Jiraiya) si intr-o zi va trebui sa ia o decizie care va hotari soarta lumi. In concluzie, sunt sigura ca el este.
P.S. Se pare ca Masashi Kishimoto ar fi recunoscut intr-un intreviu ca Naruto va fi eremitul celor 6 cai, dar nu este o informatie sigura.
Reincarnarea nu va avea obligatoriu rinnegan. rinnegan-ul este forma suprema a sharinganu-lui. http://narutofanon.wikia.com/wiki/Rinnegan reincarnarea va fi cel care va schimba lumea. funda
Naruto. De ce? Pfai. Apare in Manga foarte curand. Nu va mai dura mult. Am vazut o imagine. Chiar daca e Fan Made. Ma rog... si in Naruto Shippuden 329 se intelege. mai ales ca Opening 13 il arata pe Ridoku Sennin in umbra lui Naruto. CL@R.