Da bineintels! Niciodata nu ar trebui sa uitam de copilul din interiorul nostru.cat despre mine.ma amuza foarte mult South Park, in rest ma uit pe internet la desenele copilariei mele Copiii de la 402, Viata cu Louie, Curaj caine fricos si multe altele.din pacate ce vad la televizor nu prea mai seamana cu trecutul asa ca prefer sa le urmaresc pe acelea
Da, inca ma mai uit -chiar foarte mult-
La care? Sa zicem ca nu refuz nici unul
Uite un site unde gasesti o multime de desene, anime`uri, si filme disney.
Eu am 13 ani si de vreo 4 ani ma uit (si imi si place)la NARUTO.Sunt o maaaare fana!
Eu am 13 ani si de vreo 4 ani ma uit(si imi si place foarte mult)la naruto...nu e o rusine sa te uiti la anime-uri! deca esi un fan adevarat nu vei pleca urechea la cei care rad de tine(daca asta e problema ta)
Desenele animate sunt bune pentru orice varsta. Tata are 38 de ani si se uita cu mine la desene. Profa mea de romana are 30 de ani si se uita pe Disney. Sora mea are 20 si inca se uita. Eu am 13 si imi place sa ma uit la animeuri, le iubesc. Desenele mele preferate sunt cele cu Naruto (seria normala si shippuuden) dar ma mai uit si la alte desene...
Buna! Normal ca da.bine am 17 ani si ma uit la: Chowder, Tom&Jerry(nu ai cum sa nu iubesti desenul asta, este prea frumos), H2O, Zack & Cody si in general ce prind pe la TV.Desenele animate nu au varsta crede-ma si la 80 de ani tot o sa ma uit la desene.Iti fac ziua mai vesela.Eu sunt pasionata si de anime-uri nu prea se dau pe la noi la televizor dar le vad pe net.ex: Naruto, Shugo Chara etc Sper ca am fost de ajutor
Eu ma mai uit la desene doar ca sa rad de ele.Ma uit la playhouse disney si mor de ras.
Incearca si u e chiar amuzant
Da, ma uit, am 22 de ani. La ce gasesc mai frumos, si mai noi, si din generatia mea
Nu prea... Nu pentru ca mi-ar fi rusine sau pentru ca cred ca as fi depasit varsta, ci pentru ca nu mei prea sunt multe desene faine si pur si simplu mi-am pierdut interesul. Ma mai uit pe Boomerang la desenele de acolo, pe CN imi place Total Drama Island (toate sezoanele) si rar, ma mai uit pe Disney, dar foate rar. Bineinteles ca ma uit la toate in engleza pentru ca nu suport dublarile in romana.
Da eu ma mai uit si am 13 dar mama imi zice mereu sa nu mai ma uit. ma uit pe disnay chanel