Yo stiu ca pana la urma il gaseste pe sasuke, dar combinat cu orochimaru, si reusesc sa-l aduca in sat, tsunade foloseste o tehnica interzisa sa-i desparta, si moare.Atunci il omoara pe orochimaru, iar sasuke se intoarce inapoi in grup.Atunci tot satul frunzei sa adunat si lau desemnat pe naruto al 6-le hokage. Iar tot satul a inceput sa strige 'Naruto, eroul din Shippuuden', si asta deoarece sa descoperit ca atat naruto cat si al 4-lea hokage sau nascut in regiunea ascunsa shippuuden din satul frunzei, care atunci nu mai exista, iar in shippuuden vulpea cu noua cozi a fost sigilata in Naruto. Sper ca te-am ajutat. Daca vrei sa mai afli detalii intreaba pe cineva cum sa extragi din manga. Daca nu stii cei aia iti zic eu.Manga e cea mai mare "carte de benzi desenate" si din ea se extrag toate episoadele naruto si naruto shippuuden.In naruto shippuuden, ultimul episod care tocmai ti l-am descris, este 300+. Asa ca...CITESTE! Sper ca te-am ajutat!
Vai de mine, ai dat funda cui nu trebuia.
Doamne fereste, cum sa stim noi daca Naruto devine Hokage, cand anime-ul nici macar nu s-a terminat? Nici macar Manga(benzile desenate japoneze care se citesc de la dreapta la stanga si dupa care se fac anime-urile)care e cu mult inaintea anime-ului nu s-a terminat! Poate mai dureaza 1-2 ani pana se termina.si daca e asa.anime-ul se va termina probabil in 3 ani sau mai mult, ca e mai in urma, asa e de obicei.
Nici Masashi Kishimoto(creatorul Naruto si cel care deseneaza manga Naruto) nu stie inca cum o sa termine aceasta serie de succes(Naruto Shippuden, ca nah, Naruto simplu cand sunt ei mici si imaturi s-a terminat).
www.animekage.com --> toate episoadele Naruto Shippuden cu subtitrare in romana. Episoade noi apar in fiecare joi, exact ca pe site-urile oficiale.
Daca vrei site-uri mai oficiale(care au sub in engleza. dar e cam acelasi lucru) uite aici:
http://www.goodanime.net/? s=naruto
www.narutobase.net
http://www.narutoget.com/naruto-shippuden-episodes/
Episoade noi apar tot in fiecare joi.
Pentru manga, uite aici: www.mangable.com/naruto.
Chapter nou pentru Manga apare tot in fiecare joi.
Pffff deci.
1)Din interviul dat de Masashi Kishimoto pentru Shonen Jump(o revista japoneza cu seiyuu si chestii din astea anime si cultura lor specifica de acolo ca manga etc) reiese faptul ca Sasuke devine din ce in ce mai "evil". Da, oarecum il gaseste, dar Sasuke are planuri mari.ca si distrugerea Konohai pentru ca si-a dat seama de adevarul despre Itachi dupa ce...(nu-ti zic, uita-te singur la episoade).
2)Naruto probabil va deveni Hokage, daca nu moare. Who knows. Dar nu cred ca o sa moara.Kishi a zis ca DACA va deveni Hokage, acela va fi ultimul lucru care se va intampla.
Probabil pe la sfarsit Sasuke va muri admitand ca a gresit.si Naruto il va distruge pe Madara? Daca ala chiar e Madara.cine stie, sunt multe chestii misterioase acum si imi place(asta in Manga, fiind mult inaintea Anime-ului).
3) Sakura&Konan ROCK!
Iti recomand sa intrii pe site-urile pe care ti le-am dat, sa fii la zi cu episoadele Shippuden! Sunt foarte interesante.Sa-mi dai mesaj daca o sa ai nevoie de ceva(despre Naruto).
"DarkMirror" care si-a primit medalia nedrept.greseste total, si a mai raspuns asa la o intrebare.Ma intristez cand vad unii ca el/ea. vorbind si nici macar nu se uita la episoade(zic asta pentru ca daca s0ar uita ar sti ca vorbeste prostii).
1)Orochimaru a fost scos de mult din Sasuke, de catre Itachi[:x]
2)Tsunade nu moare.De-abia s-a trezit din coma("de-abia" referindu-ma la anime.Manga ti-am zis, e departe).
3)Auzi cica "Naruto, eroul din Shippuden" =))))... Pun pariu ca nici macar nu stie ce inseamna "Shippuden"...si in plus Kishimoto nu ar scrie povestea atat de stupid cum zice darkmirror, ce naiba, manga asta nu mai e demult de copii, media e de 17 ani.
4)Pff.manga actuala e la 509(a aparut ieri si a fost GENIALA) si ultimul episod aparut parca e 177.
Aoleu, chiar ma intristez cand citesc asemenea comenturi.
Sper ca te-am ajutat! :)
ORICE fan Naruto care e la zi cu episoadele si cu manga te-ar implora sa te uiti si tu la episoade ca sa vezi cat de mult greseste "DarkMirror". Cand ajungi la zi cu episoadele, ia manga la citit de unde ai ramas de vizionat episoadele, cel mai bine asa :p
Aoleu, a mai si raspuns la alte intrebari date de tine :O. of doamne, convinge-te singur.TRIST!
Pai Naruto momentan a salvat Konoha de Akatsuky dar din pacate au mai ramas dintre membri care vor sa il aibe pe kuby el nu este sannin si nici hokage el face parte din echipa 7 si mai trebuie sa omoare din Akatsuky si sa il gaseasca pe Sasuke adica sa il faca sa se intoarca in sat.
1 naruto nu devine sannin pentru ca sannin sunt doar jyraya orochimaru si tsunade
2 bineinteles ca naruto va deveni hokage
3sasuke normal ca va reveni in sat si va fi bun din nou
4 orochimaru a fost scos din sasuke de catre itachi
Aa vezi ca link-ul pe care ti l-am dat pentru manga mai sus nu merge.
Asta e cel corect: http://mangable.com/naruto/
Ei bine: Eu stiu ca Naruto alaturi de Shikamaru si de Kiba cu Akamaru il gasesc pe Sasuke (ce tare e), dar nu combinat cu Orochimaru (ce tampit!). Il "fura" pe Sasuke de la rapitori si... n-am mai vazut inca.
Nu stiu daca Naruto va deveni Hokaghe.
Iar de Sannin nu cred.
27. 01. 2011 ANDREEA SUPER ULTRA MEGA GIGA FAN NARUTO (Ador toate fetele din serial! Baieti tari sunt mai toti. NEGI este chiar super. Si ma topesc dupa SASUKE... Adica e BESTIAL lume!
Bah fratilor. Cum ajunge Naruto Hokage? 1) Hokage daca ajunge, ajunge Sasuke si Naruto ajunge Lord Feudal pe cele 5 sate. Si Sasuke vrea sa se razbune pe Konoha pentru ce i-au facut lui Uchiha Itachi si se asociaza cu Akatsuki, In momentul de fata Naruto s-a imprietenit cu Kurama si este renasterea Eremitului celor sase cai. Si da Naruto, Sakura si Sasuke vor fii urmatori Sannini. Dar sa revenim la Uchiha Sasuke. El si-a trezit Eternal Mangekyo Sharingan si se va intalni cu Uchiha Itachi. si il omoara pe Kabuto, si dupa Itachi ii arata calea la Sasuke si se alarutra razboiului. dar nu singur ci cu Orochimaru, Jugo, Suighetsu si Karin, si el cu Naruto vor forma o tehinca din Rasen-Suriken si Chidori. Cam atat pot sa va spun. Dar este posibil dupa terminarea seriei Naruto Shippunden sa apara Naruto Akippuden. Asta este tot ce pot sa iti spun pana in prezent
Una e sa fi sannin(cei 3 ninja legendari)si alta e sa devi intelept(adica modu sennin)
Buna eu am vazut un episod pe YOUTUBE in care Sakura,Naruto,Ino… si restul prietenilor.Cand ajung in padure se despart si Sakura calca din gresala pe o bomba.Dupaia Suijetu o ia pe Sakura si o duce acolo unde statea Sasuke, Carin si jugo care o vindeca .Cand intra in camera Sasuke e socat si l-a intrebat cei cu Sakura aici,dar ei nu jtiau cine e.Sasuke le povesteste ca ear din vechea lui echipa,intrea timp ia se trezeste.Apoi urmatoarea secventa era cand ei mancau si Jugo vine si spune ca 2 oameni se apropie de locul unde sunt ei ,Sasuke,Jugo si Suijetu se duc sa verificeiar Sakura se ducein camera sa se schimbe pentru ca era intr-o pajama deaia nj sic and iese din camera,se intalneste cu Sasuke care ii zice ca i-a fost dor de ia se duce o ia in brate si o pupa pe obraz apoi se vedea cum sakura a inceput sa planga a inchis ochi si in spatele ai s-a vazut o lumina banuiesc ac Sasuke facuse Chidori.Dupaia mai arata o secventa in care el o duce pe ea inbrate catre sat.Pana aici an vazut asta ar fi aproximativ ultimul ep.Dar ultimul din Naruto Shippuden inca nu e gata!
AlexXxKiiddxD întreabă:
PopStefania întreabă: