| Helloimys a întrebat:

Intrebare pentru cei care se uita la legendele palatului printu jumong; care este episodul in care ywhwa moare?:S

Răspuns Câştigător
| Ryuuzuka a răspuns:

In ep 67.

| Helloimys explică (pentru Ryuuzuka):

Dastraight facemi-am dat si eu seama dupa ce am vazut totte episoadele

| Ryuuzuka a răspuns (pentru Helloimys):

Pff ce rea esti, vezi fundita aiabatting eyelashes din dreapta ia dai click pe ea. Deci?laughing big grin.

Tu iar ti-ai schimbat numele?:S
na iti dau ca vad ca daca n-ai faci uratlaughing

| Helloimys explică (pentru Helloimys):

Si oricum am pus intrebarea asta din1900 toamna tu de ce te-ai trezit tocmai acum?laughingrolling on the floor

Da laughing.

Ms tanti, traitiar familialaughing.

De ce nu treci pe mess:Slaughing? ca pana raspuzni tu reinvie si pufachelaughing

Pai am cam multicica treaba in ultima vreme.Huh nu cred ca vrei sa stii.Ma uit la Naruto, mai dorm oleaca, iar Naruto, TV si iar somn. Stiu e greu nu laughing? Nu imi mai ramane timp si pentru mess.Am program prea incarcat, yeah laughing. Tu ce zici?

Si nu e din toamna profa, e de abia din iunie tongue.Ce zici iti fac meditatii despre lunile anului big grin, 2 milioane pe ora ca-s mai mica decat tinebatting eyelashes.A, negociabil nu?smug

Jmechera poza mea nu big grin? Ador fata asta.tongue comentezi la avatarul meu, dar nu te uiti la al tau laughing.Da, da eu ti l-am pus ( puteai sa ti-l schimbi ).Asa si ce daca l-am pus eu, probabil asta gandesti? Nu-mi pasa.

A da fita''ar moaca da ce sunt acum ...lasa ca vezi tulaughingbai si ca sa stii asta e o expresie''1900 toamna''nu eu am facut-olaughing

Ce-mi place la tine ca tu comentezi fix de aiurea...de parca imi pasa mie ce crezi tu in momentul astalaughing

14 răspunsuri:
| Ryuuzuka a răspuns:

Ca doar ti-am dat raspunsul corect waiting.

| onelove12 a răspuns:

Este aproape de sfarsit atunci cand regele baga sabia in ea, dar nu stiu ep ...este pe la sfarsit