Lucib is wroooong.
Din recentul interview al lui Masashi Kishimoto(creatorul Naruto si cel care deseneaza Manga) am dedus ca Sasuke devine din ce in ce mai "evil". Se vede si prin ultimele capitole manga cat de nebun e, o sa apara si episoadele in curand.
(Daca nu stiai, episoade noi si manga noua apar in fiecare joi. Uita-te cu subtitrari in romana pe www.animekage.com si pentru manga pe http://mangable.com/naruto/, dar iti va lua ceva timp sa ajungi la zi cu ele. daca vrei poti doar sa te uiti la episoade, dar manga e mult mai inainte).
SPOILERSSSS~!
Sasuke isi va forma o echipa din Karin(o proasta care e totally USELESS si obsedata de el), Suigetsu(prea amuzant tipul) si Jugo(ma speria la inceput) dupa ce il va ucide pe Orochimaru care era cam intr-o stare jalnica, pentru a distruge Konoha(vrea sa distruga Konoha pentru ca dupa ce l-a omorat pe Itachi a aflat adevarul despre el, Itachi era un om bun.eram sigura :( :x.si ma rog de fapt batranii aia "intelepti" din Konoha i-au ordonat lui Itachi sa-si omoare familia atunci, dar chiar si asa, Sasuke ar trebui sa-i omoare numai pe aia, nu pe toti din Konoha, duuuuuh.si iti dai seama ce simte acum ca si=a omorat si fratele in circumstantele astea).
Oricum Orochimaru e mort, dar ingamfatul ala de Kabuto a facut ca...ramasitele din Orochimaru sa fie parte din el.nu stiu e complicat, citeste si tu manga si o sa vezi, sau mai asteapta sa apara episoadele.
Oricum acum povestea se invarte mai mult in jurul prieteniei lui Naruto cu Sasuke(care dupa Sasuke nu mai exista) si in jurul planului lui Tobi - legendarul Uchiha Madara.si razboiul lui si tot, ahh abia astept.
Si apropo Naruto a devenit aproape la fel de puternic ca si al 4lea Hokage, Minato(tatal lui) in ultimele capitole manga! Si Sakura e cea mai puternica dintre toate de acolo.inafara de Tsunade si Fifth Mizukage.
Oricum iti recomand sa te uiti la toate episoadele(ti-am recomandat mai sus site-ul), sunt super!
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Draga "Raspuns Anonim" de deasupra mea.
De ce comentezi fara sa stii?
1)Nu ai cum sa stii cum se va termina, probabil nici Masashi Kishimoto nu stie inca.
2)Orochimaru a fost scos de FOARTE mult timp din corpul lui Sasuke de catre Itachi inainte sa moara.Iti recomand sa te uiti la episoade.Acum o parte din el e in Kabuto intr-un fel.
3)E Tsunade nu "tzunade".
4)Haha, auzi "Naruto, eroul din shippuden" Stii macar de la cine vine Shippuden sau ce inseamna?
Vai, ce ma enerveaza idiotii ca tine. O sa-mi cer scuze cand o sa se termine anime-ul si doar daca o sa ai dreptate. Dar iti zic de acum ca n-o sa-mi cer scuze pentru ca EVIDENT nu o sa ai dreptate.Cata minte sa ai, doamne.
Hm.ma intreb la ce serie esti de inca nu stii ce va urma... pentru ce sa citeasca manga daca sunt seriile esite.
Dragi nestiutorii.
Dupa Tsunade urmeaza Danzou care se autoproclameaza ca fiind al 6-lea hogake ( desii consiliul vroia sa-l prpuna pe Kakasi)in timp ce Tsunade este inconstienta.
Eu stiu cum se termina.echipa panla urma il aduce pe sasuke in satul frunzei dar cu orochimaru in corpu lui...atunci tzunade foloseste o tehnica si ii desparte apoi il omoara pe ororchimaru apoi, episodu urmator (ultimu) satul cere ca naruto sai ia locul lui tzunade ca fiind al 6-lea hokage naruto accepta si tot satu striga "Naruto, eroul din shippuden" asta e tot ce stiu
1)hey missblossom sa stii ca anonimul a avut dreptate naruto devine erou in konoha http://www.animekage.com/watch-online/naruto-shippuden-episode-175.html 2) edyn sa stii ca sasuke nu ramane cu orochimaru ci il omoara si sa stii ca nu ai dreptate ca nu i-a pasat de nimic in team 7 cel mai mult ea pasat in echipa 7 de naruto pentruka la considerat ca un frate si de sakura ea pasat foarte mult
Edyn 121 e un prost...probabil nici nu s-a uitat la episoadele cu naruto si isi da repede cu parerea. Ssasuke nu ramane cu Orochimaru(ba din contra il omoara, de fapt nu-l omoara pentru ca el traieste in kabuto). Sasuke nu a vrut niciodata sa se alature lui. El a vrut doart puterea. Dupa ce a crezut ca are indeajuns putere a actionat contra lui...si nu sasuke nu se va intoarce nici in echipa 7. el isi va forma o echipa al lui numita TAKA(soim), iar dupa ce echipa TAKA e distrusa el se duce in AKATSUKI.Asa ca nu mai mancati bors cei care zic ca sasuke ramane cu orochimaru!
Tot ce stiu e ca o sa il omoare pana la urma, dar foarte vag stiu ca se va intoarce.
Sasuke ramane cu Orochimaru, nu s-ar fi intors niciodata pentru ca a zis ca nu i-a pasat de nimic prin ce a trecut Echipa 7. Dar la un moment dat il va omora pe Orochimaru!
Sasuke dar a profitat intr-un fel de orochimaru ca sa il omoare pe itachi dar nu se va intoarce in konoha pentru ca el vrea sa o distruga
Pai se va intoarce pana la urma ca Haku (copilu care statea cu Zabuza) este inviat de Orochimaru si il convinge sa se intoarca inapoi...cel putin asa scriu aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_personajelor_din_Naruto#Haku
Sasuke il omoara pe orochimaru dupa cum toti stiu...dar din nedumerirea sa in legatura cu razbunarea pe sat il invoaca pe orochimaru din sigiliul blestemat pus pe anko si il pune sa-l ajute. Orochimaru ii invoaca pe Hashirama, Tobirama, Sarutobi si minato (cei 4 hokage ai Konohai)pentru a-l lamuri pe sasuke despre clanul uchiha si sat
Deci...
sasuke nu ramanecu orochimaru pentru ca il omoara dar faramasitele lui fac parte printr-o tehnica de kabuto.
si sasuke nu cred ca se intoarce la echipa pentru ca eu in ultimele episoade si din manga n-am vazut sa se intoarca.dar in ultimul episod(am vazut in manga)tobi si akasui reuesc sa faca bestia numita 10 cozi.
naruto e cu hinata si ei plang dupa neji fiindca a murit.dar naruto se ridica, isi sterge lacrimile si o tine pe hinata de mana. apoi o invoaca pe kiuby si el spune:eu am un vis si il vaoi inprlini! si asa se termina.(am vazut in manga la episodul 615)
Sasuke il omoara pe orocimaru si se bate cu itacii, fratele lui mai mare, omorandul si afla ca satul frunza la obligat pe itacii sa si omoare familia dar pentru ca l iubea pe sasuke asa de mult nu la omorat si se duce in akatsuki impreuna cu tobi adica de fapt madara fondatorul clanului uchiha pentru a planui distrugerea satului frunza
Sasuke momentan nu se va intoarce in echipa hatake kakashi. El nu va ramane cu orochimaru pentru ca il omoara pe el si pe fratele sau itachi. dupa aceea isi creaza o noua echipa numita Taka cu care se intoarce in konoha si il omoara pe al 6 lea hokage danzou. dar naruto, lee, kakashi, kiba, sakura si sai o captureaza pe roscata