Ar trebui sa-l aleaga pe Damon..pt ca acum ea e vampir si isi va aminti ca prima data cu el s-a intalnit. Si isi va aminti cand el i-a spus prima data "Te iubesc" si apoi a facut-o sa uite. Sunt perfecti unul pentru altul. Cum a zis Damon, ea are nevoie de o dragoste care sa o consume, de pasiune, de aventura si putin pericol. Exact DAMON.
Funda
Damon si Elena! Se potrivesc perfect. Damon mereu avusese grija de ea si o protejase nu ca prostul ala de Stefan!
Eu cred ca ar trebui sa il aleaga pe Stefan. Pentru ca desii daca e vampir isi va aminti ca pe Damon l-a intalnit prima oara, Stefan a fost mereu langa ea. Si a aparat-o de orice. Si ei am mai tecut frin momente grele si mereu sa gandeau unul la altul.
Deci eu zic: Stelena forever!
Are mai multe motive pentru a-l alege pe Damon.Ei s-au intalnit prima oara si, desi ii e greu sa recunoasca, il iubeste. Damon a spus atunci cand s-au intalnit :"you want a love that consumes you " iar ea in prezent recunoaste acest lucru.('he consumes me"). Plus ca si Rose i-a spus lui Jeremy ca ei doi se completeaza reciproc, se ajuta unul pe celalalt.