| HappyKiddd a întrebat:

Intrebare pentru fanii Pariu cu viata: 1) Credeti ca Anca il mai iubeste pe Vlad, sau chiar s-a indragostit de altcineva? 2) Voi credeti ca le sta bine Ioanei si lui Liviu impreuna? 3) V-a suferii mult Sofia pentru. ca Cristi a mintit-o? 4) In episodul 14, Liviu si Andrei se bat pentru. Ioana nu? 5) In promo-ul din ep. 14, Anca ii spune lui Vlad ca are pe altcineva iar el ii spune ca "Te cunosc mai bine de atat"., Anca chiar are pe altcineva(Mugurelrolling on the floor) sau doar vrea sa-l faca gelos pe Vlad?!(nu stiu dc vrea sa-l faca gelos. pierdere de timp) 6) Ati vazut in ep. 13 ca Ancai, cand era cu Mugurel si voia sa-l faca gelos pe Vlad...chiar a reusit! "Scuze, Nu v-am vazut! " ce fata facea ..chiar ii parea rau nu?! 7) Credeti ca Bogdan se va mai droga?

5 răspunsuri:
| andragrigoras2000 a răspuns:

1.Eu aleg prima varianta.
2.Nu,nu cred
3.Nu ec=xtrem
4.Da
5.a doua varianta
6.Normalll!
7.Nu

| PinkTerror a răspuns:

Esti constienta ca este vorba de o emisiune televizata nu?

Ca toate acestea deja sunt in mintea unui dintre scenaristi daca nu a fost deja pusa pe hartie?

Chiar este atat de plictisitoare viata reala incat sa ai nevoie sa te refugiezi in "pariu cu viata"?

| HappyKiddd explică (pentru PinkTerror):

Deci...nu esti fan Pariu cu Viata, asa ca n-ai ce sa cauti aici! Clar!

| PinkTerror a răspuns (pentru HappyKiddd):

NU sunt fan al nici unei emisiuni/ telenovele/ serial care prosteste poporul roman.

dar da... ai dreptate. M-am bagat peste intrebarea ta si pentru asta imi pare rau.

Have Fun

| HappyKiddd explică (pentru PinkTerror):

Ok....mss atunci!