| xDicsii a întrebat:

Intrebari pentru. fani the vampire diaries![cei ce au vazut ep. 22/season2]
1)Ce credeti ca se v-a intampla cu Stefan?[totusi imi este cam mila de el, pentru ce l-a pus Klaus sa faca]
2)Cum credeti ca se v-a termina filmul?[am spus filmul nu sezonul:d]
3)Stefan, Damon, Elena, Caroline, credeti ca o sa ramana vampiri pe vecie?

Atat. Ms.

5 răspunsuri:
| LauraMB a răspuns:

1)Pentru Stefan e foarte important cuvantul de onoare si i-a promis lui Klaus deci pleaca cu el si nu cred ca ii va fi prea bine...too much blood.Insa Damon si Elena vor pleca impreuna sa il slaveze(cel putin asa s-a intamplat in carte)
2)Sincer cred ca singurul mod in care s-ar putea termina este sa moara Elena -doar ii iubeste pe amandoi- si ar fi prea previzibil finalul daca ar ramane cu Stefan, si nu cred ca l-ar alege pe Damon in favoarea lui Stefanwinking.P.S.:Elena moare in carte(si invie dupa)
3)despre Elena ti-am spus iar ceilalti vor ramane vampiri ar fi o tampenie sa existe leacuri, ar fi prea tras de par, si asa a fost destul de tras de par in unele cazuri.

| εʟεпα a răspuns:

Pfaii ce mila mi`o fost de Stefan cand l`o pus sa bea atata sange crying

Apoii de Damon.Am planss sad.

La 3 cred ca da! straight face

| EllaKP a răspuns:

1)Cred, ca Stefan va fi „eliberat".
2)Pai, eu zic ca va avea un final fericit, mai ales dupa cate intamplari triste s-au intamplat.
3)Daca nu mor pana la sfarsit, raman vampiri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1)Stefan va tine promisiunea fata de Klaus.
2)Stefan si Elena vor ramane impreuna. Damon cred ca va pleca din oras.
3) Si sincera sa fiu nu stiu daca Stefan, Damon, Elena, Caroline vor ramane vampiri pe vecie. Momentan toti sunt vampiri. dar cine stie poate o fi un leac pentru toti 4 happy. eu imi doresc mai mult sa fie leacul pentru 2 persoane adica Stefan si Elena! Restul nu ma intereseaza. happy

| Alki a răspuns:

Well.
1)Stefan isi va repecta cuvantul si va pleca cu Klaus, iar Damon si Elena vor pleca in cautarea lui Stefan.
2)Pai...totul se va termina cu bine.Nu,Elena nu moare si nici Katherine.Fratii Salvatore se vor "impaca" intrucat fiecare dintre ei vor ramane cu cate o "dublura"(Elena cu Damon si Katherine cu Stefan)Caroline cu Tyler si Jenna cu Rick.(Cred)
3)(Elena nu e vampir)Da vor ramane vampiri!big grin