Ce intrebare...Pai evidend ca Itachi nu il uraste pe Sasuke! El a omorat clanul din proprie alegere cand a primit misiunea ANBU, dar l-a mintit pe Sasuke. Dupa ce Sasuke l-a omorat sia aflat adevarul s-a aliat cu idiotul(din perspectiva mea, evident)De Madara(care face pe Tobi)si cu restul Akatsuki si vrea sa distruga Konoha.Cu toate ca(si recunosc sincer)atunci cand a aparut animeul eram una din fanele(sa zic asa)lui Sasuke ideea de a distruge Konoha pentru atata lucru imi pare un pic exgerata, si in acelasi timp sunt foarte de acord cu ea.Pe scurt:e un anime complicat si ok!:-)
Tu il numesti pe cel mai puternic caracter din naruto idiot?
Cel care i-a alaptat in acelasi timp pe Minato si Sarutobi , nu este deloc idiot este cel mai emancipat (inteligent) si stapaneste cele mai elaborate tehnici ca sa nu mai zic de cauza lui care este cat se poate de corecta, sa-i distruga pe ratatii frunzei care sunt niste jalnici, TOTI: sakura, neji, tsunade, lee, ten ten, choji(bine mai mult respect pentru choji) shikamaru(si pentru el respect...maxim) si altii
Sper sa castige madara razboiul
Imi e cam indiferent cine castiga razboiul, dar pe Madara il numesc idiot pentru ca se foloseste de Sasuke.Si n-o face ratata pe TenTen si nici pe Tsunade sau Temari, pe ele le respect maxim, dar de restul e alegerea ta cum le spui.
Eu nu am zis nimic de temari, e mult mai buna decat astea doua si o respect,
Ma rog, eu cred ca cele mai tari caractere sunt antagonistii (cei de partea raului) pentru ca nu cersesc **** ca astia din konoha...ratatii dracului
Se cred puternici dar nu sunt decat niste amarati care nu o sa reziste nici 5 min in razboi
Corect! Insa lase-le-n pace pe Tenten si Tsunade.Respect the girls! Sa fim seriosi, unii cred ce zice Naruto, ca deca se lupta Naruto cu Sasuke mor amandoi, eu cred altceva.Tu ce parere ai?
Eu sper ca Naruto sa aiba rinnegan si sa ajunga la puterea suprema asa cum era ca Eremitul celor 6 cai (si da naruto e reincarnarea luil
In lupta cu sasuke o sa trezeasca rinne pentru ca sasuke a atins deja ultimul nivel sharingan asta insemnand ca poate inspira rinnegan cuiva dintr-un clan inrudit cu senju, respectiv uzumaki
Pentru a putea avea rinnegan trebuie sa ai puterea celor din senju si uchiha si naruto intocmeste toate aceste norme.
Acum despre fetele din naruto, sunt foarte bune
Si eu care credeam ca sunt singura care gandeste asa...Esti super cool si stii multe. Daca vrei sa impartasim mai multe pareri iti pot trimite ID-ul meu.Si mai am o intrebare:Sa poti realiza finalul in naruto, l-ai face asa cum mi l-ai descris aici?
Mihail_alexei
Itachi nu il uraste pe Sasuke.De aceea l-a lasat in viata. El i-a omorat pe cei din clan la ordinul celui de al3lea Hokage, din cauza atacului lui Kyubi, care a atacat satul la chemara lui Madara Uchiha.Itachi a omorat tot clanul(mama, tata, unchi,matusi, pe iubita lui, etc)dar nu a putut sa il omoare pe micutul lui frate.El vrea ca Sasuke sa il urasca si sa il omoare ca razbunare ca a omorat clanul.
Nu Itachi il iubeste pe Sasuke mai mult decat orice pe lume si de aceea la lasat in viata.El a primit un ordin sa omoare clanul dar i-a spus lui Sasuke ca a omorat clanul ca sa vada cat de puternic e pentru ca stia ca Sasuke il va urai si asa ii va da un motiv pentu care sa traiasca acela de a deveni atat de puternic incat sa poata sa-l omore.Sasuke il uraste pe Itachi si pleaca in cautarea puteri devine atat de puternic si-l omora pe Itachi dar afla ca Itachi a fost obligat sa omoare clanul si regreta profund morte lui si se aliaza cu un tip forte puternic pe nume Madara Uchiha pentru as razbuna fratele si a distruge Konoha
Http://www.facebook.com/NarutoRomania3
Pagina dedicata fanilor Naruto!
1 Like va rog:d