Pariu cu Viata m-a dezamagit cand Vlad si Raluca au fost impuscati mortal si n-au murit...Nu ca Iubiri Secrete ar fi mai realist.dar e mai amuzant..nu sunt atatea plansete de adolescenti!
Iubiri secrete, pentru ca este mai realistic, despre viata reala, nu despre niste adolescenti care se plimba pe strada si incep sa cante din senin
O carte buna/un film, nu as alege intre cele 2, eventual Cu un pas inainte mi-a placaut foarte mult, cred ca amandoua, cat timp nu duce la dependenta totul e bun
Pariu cu Viata. Iubiri Secrete=Sex/pariu cu viata=distractie, amuzament, divertisment,
Mai bine un film Buun decit aceste emisiuni de duzina de umplutura sa si umple ei spatiul de emisie si atita tot
Eu ambele! Ma uit si la pariu cu viata si la iubiri secrete(acum am inceput sa ma uit la pariu cu viata) la iubiri secrete m-am uitat toate sezoanele!
Mickey Mosue! ( Nici`una, iți ocupa timpul degeaba. Ieși afara, citește o carte. Mult mai distractiv. Nu toate prostiile de la tv.
Ba nu, este o intrebare buna, aa ma uit la iubiri secrete dar cred ca si pariu cu viat sunt faini, dar nu am timp pentru ei,
Pariu cu viata. Normal. Macar adolescentii au ceva de invatat da la asa un serial.
Nu prostia aia de "film". Nici macar actorii nu joaca bine. Nici nu trebuia sa faci o asemenea intrebare.
larisalala întreabă:
LisaJulie întreabă: