Da si eu am crezut ca un serial cu Debbie Ryan va fi interesant, dar m-am inselat. ''Jessie'' este un serial cam plictisitor, adica nu-l poti compara cu ''Magicienii din Waverly Place'' sau ''O viata minunata pe punte '', dar cum ai zis si tu, nu este atat de groaznic.
Buna! Fiul meu a vazut un singur episod din serialul asta. A zis ca nu se intelege nimic din el ( desi are doar 4 ani ). Si eu am fost curios sa ma uit la un episod.Ma gandeam ca poate exagereaza dar nu a fost asa.Serialul e groaznic!
Eu mă plictisesc. De acord cu tine. I-au facut la reclama si când am văzut serialul am zis ca nu e adevărat, nu poate fii așa de prost.
Da, e confuzie totala si nu imi place felul lor de a trai si nu vad unde este comedia!
Nici unul din serialele Disney nu sunt bune de ceva după părerea mea. Acele seriale încearcă să fie amuzante, dar amuzant nu înseamnă penibil. În toate serialele personajele trebuie să dea replici penibile sau să facă tot felul de ciudățeni penibile ca să fie amuzanți.
Sinceră să fie m-am uitat la Jessie și mi se pare că aceeași chestie cu celelalte seriale "superbe" pe care Disney ni le pune pe tavă [înțelegi tu de ce am pus ghilimelele acolo].
Sper că ai înțeles care e părerea mea și am încercat să mă exprim cât de frumos am putut. :]
Serialele dupa mine sunt dragute, nu chiar groaznice, dar mi se pare 1. ca te plctisesc prea repede 2. ca astepti (cam ca la majoritatea serialelor Disney) astepti prea mult pana cand vine un episod nou. Jessie este un serial cam prostesc... Oricum, in niciun caz atat de groaznic.Mai astept raspunsuri, si nu uitati, Dau funda!
PopStefania întreabă: