Salut! Am citit mai multe articole cu privire la aceasta "revenire" a lui Jetix. S-ar putea sa revina, s-ar putea sa nu. Ca sa revina ar trebui sa aiba un numar mare de telespectatori.Eu unul as fi incantat sa stiu ca un canal adevarat de desene precum acesta ar reveni.Am copilarit cu desenele de pe acest canal si as vrea ca si viitoarele generatii sa aiba parte de ele.
Pe de alta parte consider ca nu o sa revina intrucat mintea copiilor din ziua de astazi a fost infestata de nocivele desene de pe CN, care pur si simplu par sa ii prosteasca si sa ii faca mai violenti.
Aceste desene ar merita cu adevarat sa revina pe micul ecran dar iarasi, sunt de parere ca auditoriul ar fi prea mic pentru o astfel de decizie majora.
Vom trai si vom vedea, nu-i asa?
Iti doresc o seara placuta in continuare!
Nu cred,si sti de ce? Disney este prea scump ca sa mai fie cumparat de o firma ca Jetix! Totusi as vrea sa imi vad nepotii cum se uita la Viata cu Louie,Cei cu Andy sau celalalte desene la care ma uitam cu sora mea cand eram mai mici. Nu la "Desenele" de pe disney care sunt de fapt seriale. Desenele ar trebui sa fie desene, daca vreau un serial, dau pe Axn sau pe net, nu dau pe disney! In fine, chiar as vrea sa revina Jetix! PACE
Am auzit ca,,,,, jetix a fost cumparat de,, habar nu-am cine. si il vor difuza doar pe canalele din rusia,,, si, ca producatorii din Romania sa ceara drepturi de autor, pentru traducere,,,,,,, costa mult asa ca. rusii. vor avea din nou "JETIX" nu noi (y)
ANONIMANON întreabă:
PopStefania întreabă: